2018-12-18 23:29


Sanda Ladoşi: „Nu vreau să îmbătrânesc trăind din cântat”. Cântăreaţa spune că preferă să lase loc artiştilor din noul val

 |  18:03
Sanda Ladoşi: „Nu vreau să îmbătrânesc trăind din cântat”. Cântăreaţa spune că preferă să lase loc artiştilor din noul val

După 23 de ani decarieră, Sanda Ladoşi mărturiseşte că muzica a coborât pe planul doi în viaţasa, mai ales de când a devenit mămică. Artista ne-a declarat că nu-şi doreştesă trăiască la nesfârşit doar din ce câştigă cântând, aşa încât scruteazăorizontul în căutarea de noi oportunităţi. Fire cerebrală şi lipsită deorgoliul faimei, Sanda mai spune că ştie când să pună capăt apariţiilor saleartistice şi să cedeze locul în faţă altor artişti, gest care i se pare odovadă de bun-simţ.

Sanda Ladoşi a păşit cudreptul în muzica românească, în 1988, când a obţinut Premiul întâi lasecţiunea Interpretare a Festivalului Mamaia. De atunci şi până azi, artistaşi-a construit cu migală o carieră ce rămâne la fel de valoroasă, chiar dacă peSanda nu o mai vedem la fel de des pe scenă. „Acum, pe primul loc în viaţa measunt copiii mei, Ioana şi Bogdan. Pentru mine, ei sunt ce am mai de preţ şim-am străduit, în ultimii ani, să le şi arăt lucrul acesta. Muzica se află peplan secund, sincer, mai ales mi-am dat seama că nu vreau să îmbătrânesc trăinddin cântat. La un moment dat, trebuie să te retragi. E firesc să laşi loc şialtor artişti, mai tineri, care vor să se afirme şi să înlocuiască, treptat,generaţia noastră. Sigur, sunt şi cântăreţi care, deşi au o vârstă înaintată,continuă să urce pe scenă, şi chiar cu succes. Eu nu funcţionez aşa. Trebuie săştii când să spui «stop», deşi estegreu, pentru că este vorba despre o meserie care te acaparează. Nu spun că cefac eu e bine şi e universal valabil. Este doar bine pentru mine”, ne-adeclarat Sanda Ladoşi.

„Poate că într-o zi n-am să mai fiu interesantă”

Întrebată ce anume odetermină să gândească astfel, artista ne-a răspuns: „Nu vreau să ajung la oanumită vârstă şi să stau să aştept un telefon. Acum, slavă Domnului, încă suntcăutată, dar poate că, într-o zi, n-am să mai fiu interesantă şi n-o să mă maicaute nimeni. Nu mă pot baza pe muzică pentru tot restul vieţii mele”. Recent,cântăreaţa a participat la două filmări pentru emisiuni speciale de Paşti,drept care i-am spus că ne bucurăm că o mai vedem pe „sticlă”, în peisajul deazi al televiziunii, atât de pestriţ. „Mulţumesc, dar cred că e bine să aparmai rar. Mai bine să-şi dorească oamenii să mă vadă, decât să se sature demine!”, ne-a spus Sanda. La sfârşitul anului trecut, artista a lansat un nousingle, intitulat „Overwhelming”. „Piesa mi se pare frumoasă şi o cânt cuplăcere. Lumea s-a obişnuit cu mine să cânt în română, deci cred că a fost cevainedit. Şi a fost interesant pentru mine să mă întorc în studioul deînregistrări, după ce făcusem o pauză destul de lungă, ca să am grijă decopii”, mărturiseşte Sanda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...