2017-01-20 01:32

MONDEN


Sandra Bullock a donat 1 milion de dolari pentru sinistraţii din Japonia

 |  16:55
Sandra Bullock a donat 1 milion de dolari pentru sinistraţii din Japonia

Actriţa americană Sandra Bullock a donat 1 milion dedolari pentru familiile din Japonia afectate de seismul şi tsunami-ul care aulovit această ţară la sfârşitul săptămânii trecute, au anunţat, joi,reprezentanţi ai Crucii Roşii americane. "Crucea Roşie americană este extrem de recunoscătoare pentru acest sprijingeneros din partea Sandrei Bullock şi a familiei sale", seafirmă în comunicatul de presă emis de această organizaţie. Această donaţieeste "de o importanţă crucială într-o perioadă în care Crucea Roşie depuneeforturi uriaşe pentru a asigura ajutorul de urgenţă" acordatsinistraţilor. Aceasta este cea mai mare donaţiefăcută de o celebritate în contul Crucii Roşii după seismul din Japonia şi pânăîn prezent, deşi organizaţia de caritate a anunţat că a primitşi alte donaţii importante, însă ele proveneau din surse anonime. La rândul ei,organizaţia USAID (United States Agency for International Development) a donatCrucii Roşii japoneze suma de 10 milioane de dolari.

A mai donat un milion victimelor dinHaiti

Aceasta nu este pentru prima oarăcând Sandra Bullock a făcut donaţii importante pentru persoanele care au avutde suferit de pe urma unor catastrofe naturale. Actriţa americană,laureată cu Oscar în 2010 pentru rolul din drama "The Blind Side", adonat tot 1 milion de dolari pentru victimele cutremurului din Haiti. Ea esteimplicată şi în acţiunile umanitare şi de reconstrucţie a oraşului american NewOrleans, ce a avut mult de suferit de pe urma uraganului Katrina din 2005. Şi alte staruri internaţionale au început să facă donaţii în favoareafamiliilor din Japonia. Miercuri, cântăreaţa Lady Gaga aanunţat că a obţinut 250.000 de dolari doar în două zile, vânzând o linie debrăţări din cauciuc, al căror design îi aparţine.

Grupulrock Linkin Park, printr-unul dintre soliştii săi, Mike Shinoda, care este deorigine japoneză, a anunţat că a creat o linie de tricouri - care conţinmesajul "Nu sunteţi singuri" -, iar încasările obţinute din vânzareaacestora vor fi donate unei asociaţii de caritate. La rândul lor, membriigrupului Black Eyed Peas şi-a îndemnat fanii, printr-un mesaj înregistrat lasfârşitul celui mai recent videoclip al grupului, să facă donaţii în contulCrucii Roşii.

Cineastulamerican Clint Eastwood a anunţat că va dona Crucii Roşii din Japonia o partedin încasările generate de cel mai recent film al său, drama "Hereafter:Dincolo de viaţă", provenind din vânzările de DVD-uri şi discuri Blue-ray.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-08-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image