2017-01-19 23:20

MONDEN


Sandra, de la Next Top Model, în şoc hipotermic

 |  17:28
Sandra, de la Next Top Model, în şoc hipotermic

Prezentarea de modă din cadrul semifinalei Next Top Model, difuzată la Antena 1, în această seară, de la 20:20, le lasă fără cuvinte la propriu pe frumoasele concurente. Şi de această dată catwalk-ul este unul neconvenţional : cursul cascadei Tamerza, fetele trebuind să traverseze multiplele căderi de apă şi să pozeze în punctele strategice indicate de designer. Sandra clachează şi intră în şoc hipotermic.

La finalul prezentării, echipa de producţie realizează că Sandra are o problemă, nu poate comunica defel, abia se poate ţine pe picioare şi tremură ca varga. Starea Sandrei pare să se înrăutăţească cu fiecare clipă care trece. E în pragul leşinului şi plânge panicată. Convulsiile se înteţesc şi razele soarelui nu par să îi aline defel starea de frig. Refuză cu încăpăţânare să meargă la spital. Murmură necontenit cum că vrea să facă poze şi că nimic nu îi va sta în cale.„Nu mai puteam să îmi mişc picioarele, mâinile, simţeam cuţite în tot corpul" a declarat tânăra imediat ce şi-a venit în fire.

Cu toate acestea, Cătălin decide că Sandra nu va continua prezentarea şi nici shootingul de după. „Sandra a intrat în şoc termic, fapt ce i-a pus oarecum în pericol sănătatea. Nu îmi doresc asta, tocmai de aceea am oprit-o, contrar voinţei ei! a declarat vehement designerul. Cum s-au descurcat fetele, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, în cadrul semifinalei Next Top Model by Cătălin Botezatu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

Mai multe imagini:
Sandra, de la Next Top Model, în şoc hipotermic
zoom

TAGURI: sandra, next_top_model, catalin_botezatuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri