2019-01-17 00:35


Săptămâna dragostei la mall: Andreea Bănică le va cânta îndrăgostiţilor dispuşi să se căsătorească de probă

 |  19:34
Săptămâna dragostei la mall: Andreea Bănică le va cânta îndrăgostiţilor dispuşi să se căsătorească de probă
Gabriela Dumba

Fie că este vorba despre o aventură de-o vară sau una de-o viaţă, îndrăgostiţii momentului pot experimenta căsătoria de probă, iar la “nuntă” le va cânta Andreea Bănică, urmând ca masa, muzică şi dansul să aibă loc la mall-ul din Cotroceni. Când? De joi până duminică, între orele 17.00 şi 21.00, într-un cadru romantic, special pregătit pentru ei pentru că roşul este culoarea care face legea în această săptămână la mall, iar dragostea pluteşte în aer, mai fierbinte decât în luna lui Cupidon.

Campania de vară Mega All Inclusive AFI Palace Cotroceni continuă cu o nouă săptămână plină de premii şi suprize pentru clienţii mall-ului. Dacă săptămâna trecută, tema care a dat tonul a fost moda, săptămâna aceasta este dedicată dragostei şi stă sub semnul culorii roşu. Astfel, dacă se întâlnesc cu Patrula Culorilor, cei care vor veni la mall cu un accesoriu roşu au şansa de a câştiga premii instant. În plus, cumpărăturile de peste 200 de RON le asigură intrarea în cursa pentru o vacanţă de vis în Grecia.

Joi, de la ora 20.00, Andreea Bănică va cânta pentru toţi cei prezenţi, în special pentru îndrăgostiţii care vor să-şi pună dragostea la încercare. De joi până duminică, aceştia se pot căsători de probă între orele 17:00 și 21:00 într-un cadru romantic, urmând ca la finalul “ceremoniei” să primească un certificat care atestă “angajamentul” făcut. Ca răsplată pentru actul lor curajos, pot câştiga cine în doi la restaurantele, bilete la film sau alte premii instant.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

TAGURI: saptamana, dragoste, mall, andreea banica, indragostiti, casatorie, proba, cotroceni, cupidon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...