2018-09-24 15:14


SCANDAL sexual la Hollywood: actriță celebră acuză producător celebru de HĂRȚUIRE SEXUALĂ

 |  18:02
SCANDAL sexual la Hollywood: actriță celebră acuză producător celebru de HĂRȚUIRE SEXUALĂ

Producătorul Harvey Weinstein, premiat cu Oscar pentru „Shakespeare in Love” (1998), care a fost acuzat recent de mai multe femei, între care actriţa Ashley Judd, de hărţuire sexuală, şi-a anunţat retragerea din activitate pe o perioadă nedeterminată, timp în care compania lui va face o anchetă independentă. În plus, câteva vedete de la Hollywood şi-au exprimat părerile în urma informaţiilor apărute în presă despre cineast.

Copreşedintele Harvey Weinstein s-a retras din activitatea sa la Weinstein Co, compania sa de producţie de film, iar reprezentanţii acesteia au anunţat cpă o investigaţie va fi făcută în urma articolului apărut joi în New York Times, potrivit căruia producătorul ar fi hărţuit sexual mai multe femei.

Consiliul de conducere al Weinstein Company a transmis că ia „foarte în serios” acuzaţiile aduse în articolul din NY Times, în care este specificat şi faptul că Weinstein ar fi făcut înţelegeri cu opt dintre femeile pe care le-ar fi hărţuit pe parcursul a trei decenii, scrie Reuters.

Între timp, mai multe organizaţii şi senatori au anunţat că vor transfera donaţiile făcute lor de Harvey Weinstein către grupuri care luptă pentru drepturile femeilor.

Reprezentanţii Weinstein Company au spus că o firmă de avocatură va fi angajată să facă o investigaţie independentă.

Cât timp Harvey Weinstein, în vârstă de 65 de ani, va lipsi, fratele lui, Bob, copreşedinte, şi David Glasser, COO, vor conduce compania.

NY Times a publicat joi un articol cu titlul „Decades of sexual harassment accusations against Harvey Weinstein” (Decenii de acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa lui Harvey Weinstein) în care a fost inclusă şi o declaraţie a producătorului.

El îşi cerea scuze pentru faptele sale: „Îmi dau seama că felul în care m-am purtat cu oamenii cu care am muncit în trecut a cauzat multă durere şi, sincer, îmi cer iertare pentru asta. Chiar dacă încerc să mă îndrept, ştiu că am un drum lung de parcurs”.

După aceasta, Weinstein a ameninţat că va da în judecată New York Times pentru defăimare, citeaza News.ro.

Câştigătoare a unui premiu Oscar, actriţa Brie Larson a scris pe Twitter: „Ca de obicei, sunt alături de curajoasele supravieţuitoare ale hărţuirii şi agresiunii sexuale. Nu este vina voastră. Vă cred”.

„Femeile care au ales să vorbească despre hărţuirea lui Harvey Weinstein merită admiraţia noastră. Nu este amuzant şi nici uşor. e curaj”, a scris Lena Dunham, creatoarea şi protagonista serialului „Fetele/ Girls”.

Harvey Weinstein şi fratele lui Bob au înfiinţat, în 1979, compania Miramax. În 2005, ei au vândut-o şi au pus bazele The Weinstein Company.

Producătorul este căsătorit cu designerul Georgina Chapman. Între filmele pe care le-a produs se numără „The English patient” (1996), „Malèna” (2000), „Gangs of New York” (2002), „Fahrenheit 9/11” (2004) şi „Django Unchained” (2012).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-07

Mai multe imagini:
SCANDAL sexual la Hollywood: actriță celebră acuză producător celebru de HĂRȚUIRE SEXUALĂ
zoom

TAGURI: scandal sexual, hollywood, Ashley Judd, Harvey Weinstein
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Oct 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/45826153.https://petitieonline.net/petitie/09726156.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de modernizare grabnic!Capitala are nevoie de magistrala 7 până în 2020!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...