2017-01-24 19:34


Scandal de proporţii: fetiţa lui Beyonce ar fi fost născută de o mamă surogat / VIDEO

 |  17:21
Scandal de proporţii: fetiţa lui Beyonce ar fi fost născută de o mamă surogat / VIDEO

Uite sarcina, nu e sarcina! De când a dezvăluit că este însărcinată, Beyonce şi-a cam indus fanii în eroare. Ba apare cu burtă mare, ba face apoi o şedinţă foto în care abia dacă i se cunoaşte ceva în zona taliei. Ba naşte în primăvară, dar, de fapt, naşte la începutul lui ianuarie. Cea mai ciudată faza în ceea ce priveşte sarcina lui Beyonce a fost cea dintr-o emisiune TV în care cântăreaţa a şocat telespectatorii în momentul în care s-a aşezat pe scaun, iar umflătura din zona burţii s-a turtit ca o pernă, mulţi grăbindu-se atunci să o acuze că minte şi că poartă o burtă falsă.

Tabloidele internaţionale promovează ideea că fetiţa care s-a născut pe 7 ianuarie a fost adusă pe lume de o mamă surogat şi nu de Beyonce. Site-ul whatthehayell.com susţine că mama surogat şi-a ţinut fetiţa în braţe doar câteva minute, iar apoi i-a înmânat-o lui Beyonce şi soţului ei care erau într-o cameră alăturată, cântăreaţa fiind internată în spital sub numele Ingrid Jackson. Acesta se pare că a fost şi adevăratul motiv pentru care aceştia au închiriat un întreg etaj al spitalului pentru suma de 1 milion de dolari, au oprit camerele de filmat din interiorul spitalului Lenox Hill din New York şi au interzis accesul în spital, aşa încât un bărbat nu a avut voie să meargă la soţia lui care tocmai născuse. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: beyonce, fetiţă, născut, mamă surogat, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
13 Ian 2012

Nu credeti ca expresia ,,mama surogat" suna cum a zis Petrica Roman in 89? Pentru ca femeia careia i se implanteaza un ovul fecundat si naste copilul e totus mama.Nu am studiat filologia dar cred ca se putea gasi un termen mai potrivit pentru astfel de mame. De pilda mama purtatoare. Sau altul daca gasiti unul mai potrivit. O zi buna !
Random image