2016-10-21 16:14

MONDEN


Scandal de proporţii: fetiţa lui Beyonce ar fi fost născută de o mamă surogat / VIDEO

 |  17:21
Scandal de proporţii: fetiţa lui Beyonce ar fi fost născută de o mamă surogat / VIDEO

Uite sarcina, nu e sarcina! De când a dezvăluit că este însărcinată, Beyonce şi-a cam indus fanii în eroare. Ba apare cu burtă mare, ba face apoi o şedinţă foto în care abia dacă i se cunoaşte ceva în zona taliei. Ba naşte în primăvară, dar, de fapt, naşte la începutul lui ianuarie. Cea mai ciudată faza în ceea ce priveşte sarcina lui Beyonce a fost cea dintr-o emisiune TV în care cântăreaţa a şocat telespectatorii în momentul în care s-a aşezat pe scaun, iar umflătura din zona burţii s-a turtit ca o pernă, mulţi grăbindu-se atunci să o acuze că minte şi că poartă o burtă falsă.

Tabloidele internaţionale promovează ideea că fetiţa care s-a născut pe 7 ianuarie a fost adusă pe lume de o mamă surogat şi nu de Beyonce. Site-ul whatthehayell.com susţine că mama surogat şi-a ţinut fetiţa în braţe doar câteva minute, iar apoi i-a înmânat-o lui Beyonce şi soţului ei care erau într-o cameră alăturată, cântăreaţa fiind internată în spital sub numele Ingrid Jackson. Acesta se pare că a fost şi adevăratul motiv pentru care aceştia au închiriat un întreg etaj al spitalului pentru suma de 1 milion de dolari, au oprit camerele de filmat din interiorul spitalului Lenox Hill din New York şi au interzis accesul în spital, aşa încât un bărbat nu a avut voie să meargă la soţia lui care tocmai născuse. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-03

TAGURI: beyonce, fetiţă, născut, mamă surogat, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
13 Ian 2012

Nu credeti ca expresia ,,mama surogat" suna cum a zis Petrica Roman in 89? Pentru ca femeia careia i se implanteaza un ovul fecundat si naste copilul e totus mama.Nu am studiat filologia dar cred ca se putea gasi un termen mai potrivit pentru astfel de mame. De pilda mama purtatoare. Sau altul daca gasiti unul mai potrivit. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Indemnizație viageră pentru mamele cu mai mult de trei copii Mamele cu mai mult de trei copii vor deveni mame eroine și vor primi indemnizație viageră, iar... 17 Oct 2016 | (2)
Mama lui Carmen Iohannis a murit duminică Soacra președintelui Klaus Iohannis, mama lui Carmen Iohannis, a murit duminică dimineaţa,... 09 Oct 2016 | (0)