2016-12-06 02:54

MONDEN


Scandal în Talisman! Cum se “alintă” Alin Oprea şi Tavi Colen

 |  14:44
Scandal în Talisman! Cum se “alintă” Alin Oprea şi Tavi Colen

După ani întregi de succes, trupa Talisman s-a destrămat în 2006 când Tavi Colen a decis să-l părăsească pe Alin Oprea, fără a dezvălui adevaratele motive pentru care a luat această decizie şocantă pentru fani. După atâţia ani, Tavi n-a mai putut ţine tăcerea şi a mărturisit că motivul ruperii Talisman a fost soţia lui Alin, Larisaşi faptul că Alin bea alcool înainte de concerte.

Aflat prin telefon în emisiunea “Cancan TV” de la Kanal D, Tavi a oferit detalii despre scandalul dintre ei: “Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continuăm. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiţii pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formaţie. Aceste trei dorinţe sunt următoarele... L-am rugat aşa...Unu. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol.

A doua rugăminte. L-am rugat să nu mai vină cu soţia la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea faţa ei sau că aveam altercaţii. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac şi chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa să-mi explice că nu fac bine ce fac... (..) Nu din motive prieteneşti i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiţie este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt.

Am adus o lucrare la formaţia Talisman, era o reclamă la o companie de telefonie mobilă. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator şi a spus că el e compozitorul piesei din reclamă şi că nu e de acord să împartă banii cu Tavi. La fundaţia Talisman, că eu făceam versurile sau că le făcea el...Eu tot întrebam la bancă, mă intrebam "Bă, nu mai vin banii?" şi l-am întrebat pe cel cu care am semnat contractul şi a zis că a luat Alin banii şi că nu mai vrea să aibă de-a face cu mine”.

Tu ţi-ai dat cu părerea, tu nu ai nicio legătură cu compoziţiile mele. De ce vroia să împart banii de pe o creaţie de-a mea? Pe acel spot nici nu apărea vocea lui! Toate piesele trupei Talisman au fost create de mine! A divorţat de două ori, a lăsat un copil să crească fără tată. Nu avea verticalitate şi coloană vertebrală. Îl voi da pe Tavi în judecată. S-a numit singur preşedintele fundaţiei prin fals şi uz de fals. Am dovezi că Tavi mi-a cântat ilegal piesele", a intervenit Alin Oprea care se afla in platoul emisiunii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: talisman, scandal, tavi colen, alin opera, cancantvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Patinoar, jucării şi spectacole la Opera Comică pentru Copii Cei mici sunt așteptati, la începutul lunii decembrie, la patinoarul pe care Opera Comică pentru... 27 Noi 2016 | (1)
Pe 25 noiembrie, “Lacul Lebedelor”, la Opera Naţională Bucureşti Montat de coregraful Gheorghe Iancu, spectacolul de balet “Lacul Lebedelor”, de Piotr Ilici... 17 Noi 2016 | (0)