2017-01-23 20:59


Scandal în Talisman! Cum se “alintă” Alin Oprea şi Tavi Colen

 |  14:44
Scandal în Talisman! Cum se “alintă” Alin Oprea şi Tavi Colen

După ani întregi de succes, trupa Talisman s-a destrămat în 2006 când Tavi Colen a decis să-l părăsească pe Alin Oprea, fără a dezvălui adevaratele motive pentru care a luat această decizie şocantă pentru fani. După atâţia ani, Tavi n-a mai putut ţine tăcerea şi a mărturisit că motivul ruperii Talisman a fost soţia lui Alin, Larisaşi faptul că Alin bea alcool înainte de concerte.

Aflat prin telefon în emisiunea “Cancan TV” de la Kanal D, Tavi a oferit detalii despre scandalul dintre ei: “Eu l-am rugat să facă trei lucruri ca să continuăm. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiţii pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formaţie. Aceste trei dorinţe sunt următoarele... L-am rugat aşa...Unu. Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol.

A doua rugăminte. L-am rugat să nu mai vină cu soţia la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea faţa ei sau că aveam altercaţii. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac şi chestia asta m-a deranjat foarte tare. A venit Larisa să-mi explice că nu fac bine ce fac... (..) Nu din motive prieteneşti i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiţie este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt.

Am adus o lucrare la formaţia Talisman, era o reclamă la o companie de telefonie mobilă. Eu am contractul, el se duce a doua zi la respectivul angajator şi a spus că el e compozitorul piesei din reclamă şi că nu e de acord să împartă banii cu Tavi. La fundaţia Talisman, că eu făceam versurile sau că le făcea el...Eu tot întrebam la bancă, mă intrebam "Bă, nu mai vin banii?" şi l-am întrebat pe cel cu care am semnat contractul şi a zis că a luat Alin banii şi că nu mai vrea să aibă de-a face cu mine”.

Tu ţi-ai dat cu părerea, tu nu ai nicio legătură cu compoziţiile mele. De ce vroia să împart banii de pe o creaţie de-a mea? Pe acel spot nici nu apărea vocea lui! Toate piesele trupei Talisman au fost create de mine! A divorţat de două ori, a lăsat un copil să crească fără tată. Nu avea verticalitate şi coloană vertebrală. Îl voi da pe Tavi în judecată. S-a numit singur preşedintele fundaţiei prin fals şi uz de fals. Am dovezi că Tavi mi-a cântat ilegal piesele", a intervenit Alin Oprea care se afla in platoul emisiunii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-07

TAGURI: talisman, scandal, tavi colen, alin opera, cancantvComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image