2018-11-19 22:00


Adrian Cristea: “Când se ducea Victor Slav la sală, Bianca Drăguşanu mă suna”

 |  15:00
Adrian Cristea: “Când se ducea Victor Slav la sală, Bianca  Drăguşanu mă suna”

Adrian Cristea este la un pas de a-i strica nunta Biancăi Drăguşanu! Scandalul a luat amploare, după ce Adrian Cristea a venit cu dovezi din care reieşea clar faptul că el a ţinut legătura cu Bianca Drăguşanu, chiar dacă aceasta pretindea că îl iubeşte pe Victor Slav. Sătul de toate acuzaţiile care i se aduc, Adrian Cristea a făcut câteva declaraţii care i-ar putea afecta relaţia Biancăi cu Slav. Mai mult, Adi Cristea a declarat că atunci când Victor era la sală, Bianca îl suna

Adrian Cristea a ţinut să precizeze că el nu a minţit niciodată. "Îmi cer scuze faţă de Bianca, faţă de Victor. Sunt un nesimţit, dar trebuie să clarific niste lucruri. Am devenit un hărţuitor. Un obsedat. Un mincinos. Asta m-a deranjat foarte mult. Chiar nu sunt un mincinos. Toate astea sunt adevărate. Am fost plecat mult timp în Belgia. Am început să vorbim la telefon, prin mesaje, prin video call. Ne trimiteam poze. Vorbeam despre absolut orice. Despre viaţa ei, despre evenimentele la care merge. Ştiam că a început o relaţie cu Victor. Mi-a spus şi când a fost cerută de soţie. Ce a simţit când s-a întâmplat. Ştiam că nu-l iubeşte. Mi-a spus că nu-l iubeţte. Îmi spunea mereu că nu-l iubeşte. Stă cu el pentru că îi oferă o oarecare siguranţă. Victor e lângă ea la orice oră din zi şi din noapte, dar i-am zis că asta nu e de ajuns. Când nu există chimie între parteneri, sentimente de dragoste între oameni, când nu ai emoţii când te atinge, când te priveşte, finalul e acelaşi. Poate să fie ca şi un sclav pentru tine, dar...Îl apreciază, dar nu-l iubeşte pe Victor, a spus Adrian Cristea la Kanal D.

 “Ne-am purtat ca doi îndrăgostiţi”

 Adrian Cristea a declarat că el şi Bianca s-au văzut de foarte multe ori.“O critică mereu pentru cum vorbeşte. Într-o seară m-a sunat şi mi-a zis că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu-i convine nimic. Fiind o persoană foarte sensibilă, avea nevoie de o persoană care să-i fie alături şi l-a găsit pe Victor. Când se ducea Victor Slav la sală Bianca Drăguşanu mă suna şi îmi spunea că merge la sală şi că îi este dor de mine. Prietenii mei spun adevărul. Ne-am întâlnit în spatele blocului Veronicăi când am venit din Belgia. Ea poate să spună asta. Am stat pe bancă şi ne-am arătat cât de mult ne-a fost de dor. Ne-am sărutat, ne-am făcut declaraţii. Ne-am întâlnit şi la restaurant. Ospătarii sunt martori. Am avut şi momente în care eram singuri. Ne-am purtat ca doi îndrăgostiţi. Era sunată mereu. Nu a vorbit de faţă cu mine. Am râs într-o seara cu ea la finuţul nostru. Am stat cam o ora. Ne-am bucurat de timpul petrecut împreună. Mi-a zis că nu poate să mai stea. După trei minute ne-am gândit să plecăm şi noi. Venea Victor. A parcat maşina. S-a uitat la mine, dar nu ne-am salutat. Nu ştiu dacă a văzut-o sau nu. Am întrebat-o şi mi-a zis că nu i-a zis nimic", a declarat Cristea la Kanal D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: Adrian, cristea, dovezi, relatie, scandal, sunat, Bianca, dragusanu, victor, slav
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...