2019-01-21 22:16


SCANDALUL PROSTITUŢIEI! Loredana Chivu le răspunde dur celor care o acuză că face sex pe bani

 |  18:54
SCANDALUL PROSTITUŢIEI! Loredana Chivu le răspunde dur celor care o acuză că face sex pe bani

Scandalul prostituţiei departe de a se încheia!Asistenta "păcătoasă", Loredana Chivu a fost acuzată zilele trecute, de cântăreţul de muzică populară, Marius Baldovin, că face sex pe bani. După aceste acuzaţii, Loredana Chivu se apără şi spune că zvonurile cum că ar face sex pe 250 de euro, sunt simple aberaţii. Loredana Chivu a explicat pe pagina ei de socializare că scandalul în care este implicată a fost lansat de cineva care nici măcar nu o cunoaşte.

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tăria de caracter pe care o am, pentru faptul că sunt un om echilibrat şi demn. Tocmai pentru toate cele enumerate mai sus o să mă abţin să dau replica unor oameni bolnavi psihic şi bătuţi de soartă! Eu înţeleg că fiecare caută să se afirme şi să îşi facă un ban, dar niciodată nu faci lucrul ăsta călcând pe demnitatea unui om! Mă simt foarte nedreptăţită în acest moment, dar fiecare primeşte ceea ce merită în viaţă! Rău faci, rău găseşti! Minciuna are picioare scurte! Sunt sigură că oamenii de bun simt văd dincolo de o înregistrare falsă şi înţeleg care e adevărul! Nu îmi doresc să pronunţ numele unor oamenii atât de josnici şi bolnavi, pentru că nu merită minima mea atenţie, dar din toată povestea asta nu înţeleg cum orice nebun îsi permite să mintă, să inventeze şi să abereze despre un om pe care nu îl cunoaşte!", a scris Loredana Chivu pe Facebook.  Dupa acuzaţiile de luni seara, 1 iulie,  de la "Un show păcăos", ziarul "Ring" a publicat o convorbire ce  are loc între cântăreţul de muzica populara Marius Baldovin şi asistenta lui Capatos, prin telefon. "Eşti o femeie frumoasă. (...) Cât ar costa o partida de sex cu tine?", întreaba Baldovin."Eu iau 200 - 250 de euro", răspunde vocea de la celalalt capăt al firului. Însă asistenta lui Dan Capatos a negat la emisiunea "Un show păcătos" că dialogul ar fi real şi a spus că ea de fapt a fost înregistrată în timp ce cerea bani pentru un clip. "E o înregistrare falsă, se spune că eu aş cere 250 de euro pentru anumite servicii. Eu ceream 250 pentru un videoclip. Îmi pare rău, nu accept să fiu călcată în picioare", a spus Lorenda.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

Mai multe imagini:
SCANDALUL PROSTITUŢIEI! Loredana Chivu le răspunde dur celor care o acuză că face sex pe bani
zoom
SCANDALUL PROSTITUŢIEI! Loredana Chivu le răspunde dur celor care o acuză că face sex pe bani
zoom

TAGURI: Loredana, chivu, marius, Baldovin, scandal, acuzata, prostitutie, sex, bani, 250 euro
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ICSULESCU
04 Iul 2013

si ce dak face sex pa bani? politicienii tot asta fac: iau bani si ne f..... si o duc bine mersy
CATY
03 Iun 2014

Mai lasati fata sa taiasca linistita ! Numai de ea va legati mereu... Nu va mai ajung banii de pe urma atator scandale ?
Random imageUltimele stiri

loading...