2016-10-27 16:13

MONDEN


Scandalul “Talisman” continuă: Tavi Colen se laudă că şi-a făcut case, Alin Oprea a fost filantrop

 |  12:22
Scandalul “Talisman” continuă: Tavi Colen se laudă că şi-a făcut case, Alin Oprea a fost filantrop

Timp de zece ani au format una dintre cele mai îndrăgite formaţii din România, însă din motive numai de ei ştiute, s-au despărţit şi acum se bălăcăresc reciproc, aruncându-şi cuvinte grele. “De cinci ani, de când nu mai cânt cu Alin Oprea, mi-a mers foarte bine pe plan profesional. Am concerte foarte multe, în anii ăştia mi-am făcut şase case şi mi-am cumpărat un teren de câteva sute de metri la Eforie Nord, acolo unde vreau să-mi ridic un hotel. Nu pot spune acelaşi lucru şi despre el", a declarat Tavi Colen pentru Click. La randul sau, Alin Oprea sustine ca a preferat sa fie filantrop decat sa puna banii la ciorap. “Nouă, ca trupă, ne merge relativ bine, avem între patru şi opt concerte mari în fiecare lună. Nu am pus la ciorap averi, căci nu ne-au interesat vilele şi iahturile. Noi am donat peste patru miliarde de lei, anul trecut, în turneul «Îngeri pentru îngeri», bani ce s-au folosit pentru tratarea copiilor bolnavi din diferite oraşe ale ţării. Noi am preferat să ajutăm oamenii, mai ales în perioada asta de criză, decât să punem bani în bancă sau să ne luăm case", a declarat si Alin, pentru acelasi tabloid.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-18

TAGURI: talisman, scandal, alin oprea, tavi colenComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alin Petrache, recuperat de Firea şi pus şef la CSM Bucureşti CSM Bucureşti, clubul sprijinit de Primăria Capitalei, are de marţi un nou director general... 13 Oct 2016 | (2)
Gabriel Oprea: Am fost audiat la DNA în calitate de suspect Gabriel Oprea a declarat luni, la sediul DNA, că a fost chemat la audieri în calitate de suspect.... 17 Oct 2016 | (8)