2019-02-20 01:16


Scarlett Johansson şi Sean Penn s-au despărţit

 |  19:21
Scarlett Johansson şi Sean Penn s-au despărţit

Actorii americani ScarlettJohansson şi Sean Penn s-au despărţit, după o relaţie de numai câteva luni, adeclarat o sursă apropiată celor doi pentru revista People. Zvonurile despre despărţirea lor au început să circule după ce ScarlettJohansson a ales să nu meargă în Franţa, la Festivalul de Film de la Cannes, undeSean Penn a fost prezent pentru a-şi promova cel mai recent film în care ajucat, "The Tree of Life", recompensat în cele din urmă cu trofeulPalme d'Or.

Înschimb, actriţa americană a mers în New Mexico unde au început filmările pentru"The Avengers", un SF în care Johansson şi-a reluat rolul Black Widowdin filmul "Iron Man 2".

SeanPenn, în vârstă de 50 de ani, şi Scarlett Johansson, în vârstă de 26 de ani, aufost văzuţi pentru prima oară împreună la începutul acestui an, la o petrecereorganizată la Los Angeles după proiecţia filmului "Lebăda neagră/ BlackSwan". Cei doi actori au fost fotografiaţi din nou împreună înpublic, la câteva zile după, când luau masa în oraş. La începutul lunii martie,Johansson şi Penn au fost văzuţi din nou împreună, când şi-au acordat o zi devacanţă în Mexic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-08-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...