2019-01-20 07:10


SCENARIU DE BOLLYWOOD. Chiar Moga i-a făcut cunoştinţă Iuliei Vântur cu iubitul indian, Salman Khan

 |  14:29
SCENARIU DE BOLLYWOOD. Chiar Moga i-a făcut cunoştinţă Iuliei Vântur cu iubitul indian, Salman Khan
Gabriela Dumba

Fostul - Micul Mozart în România, actualul - star extrem de iubit al cinematografiei indiene. În ultimii ani ai vieţii sale amoroase, Iulia Vântur a jonglat cu doi artişti foarte cunoscuţi în mediile din care provin, însă primul nu se compară, cel puţin financiar, cu al doilea. Dacă Marius Moga trăieşte mai mult decât onorabil din muzică, actorul bollywoodian Salman Khan are o avere de peste 200.000 de euro. Şi partea interesantă a poveştii cu iz de telenovelă hindu este aceea că însuşi Marius Moga le-a făcut cunoştinţă lui Salman Khan şi Iuliei Vântur, în vremea când blondă era încă iubita lui.

Tabloidele, atât cele din România, cât mai ales cele din India sunt cu ochii pe relaţia dintre Iulia Vântur şi Salman Khan. A noastră şi al lor se pare că se iubesc de aproape doi ani şi că relaţia lor ar trece cât de curând la pasul următor, căsătoria, în ciuda împotrivirii părinţilor starului de la Bollywood. Dar, ca în orice telenovelă dansantă de pe meleagurile hindu care implică, inevitabil, multe lacrimi, într-un final uscate de soarele care răsare pe strada protagoniştilor poveştii tragi-comice de amor, şi în cazul Vântur - Khan s-a făcut lumină. Se pare că drumul celor doi va continua la altar. Încă nu se ştie dacă va porni din uşa apartamentului de 200.000 de euro pe care Salman i l-a cumpărat Iuliei pe malul mării sau din poarta casei luxoase a familiei Khan. Şi nici nu se ştie dacă printre nuntaşi se va număra Marius Moga, până la urmă “naşul” lor, având în vedere că Micul Mozart le-a făcut cunoştinţă în urmă cu doi ani şi jumătate.

Îndrăgostită de India după ce a citit din scoarţă în scoarţă şi de mai multe ori cartea “Mănâncă, roagă-te, iubeşte”, scrisă de Elizabeth Gilbert, pe care i-a dăruit-o iubitul său de atunci, Marius Moga, Iulia Vântur şi-a dorit să viziteze India, iar dorinţa i-a fost îndeplinită. Imediat după Revelionul 2011, Moga a planificat rapid o vacanţă supriză în India şi timp de patru zile au văzut Mumbai-ul şi Insula Goa, spre fericirea Iuliei. Atunci a fost momentul în care s-a îndrăgostit iremediabil de India, dar mai ales de Salman Khan pe care i l-a prezentat chiar Moga şi cu care a păstrat legătura şi după ce relaţia ei cu Micul Mozart s-a destrămat, la puţin timp după aceea.

Tabloidele indiene susţin că povestea amoroasă dintre cei doi a început chiar în perioada respectivă, iar Iulia a zburat de câteva ori la iubitul ei, vizite de alcov mai mult sau mai puţin cunoscute de presă şi chiar de către prietenii cei mai apropiaţi ai îndrăgostiţilor. Momentan, Iulia Vântur se află în concediu fără plată în India, pe o perioadă nedeterminată şi acum două zile şi-a postat pe Facebook o fotografie în care este înfăţişată zâmbind, cu un Bindi în frunte (n.r. acel punct roşu pe care îl poartă în mod tradiţional, atât femeile, cât şi bărbaţii în India şi care este condiderat un fel de verighetă, prin care femeia care “aparţine” unui bărbat este deosebită de cea neimplicată într-o relaţie).

Potrivit tradiţiei hinduse, Bindi, în cazul femeilor căsătorite, era făcut, ceremonial, din sângele soţului, urmând ca, ulterior, semnul să fie realizat din pudra de vermilion.

În timpul ceremonialului de nuntă, miresei i se aplică, de către mire, la rădăcina părului, acolo unde acesta formează cărarea, o pudră de culoare roşie, numită “sindoor”. Alături de bindi, acest sindoor este simbol al dăruirii pe viaţă faţă de partener şi al loialităţii în cuplu. Tot tradiţia din India spune că semnul  trebuie şters numai în momentul în care femeia devine văduvă şi înlocuit cu unul de culoare neagră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-04

Mai multe imagini:
SCENARIU DE BOLLYWOOD. Chiar Moga i-a făcut cunoştinţă Iuliei Vântur cu iubitul indian, Salman Khan
zoom
SCENARIU DE BOLLYWOOD. Chiar Moga i-a făcut cunoştinţă Iuliei Vântur cu iubitul indian, Salman Khan
zoom

TAGURI: bollywood, moga, marius, iulia, vantur, salman, khan, indian, cunostinta, avere, iubita, amor, star, telenovela
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...