2017-01-24 23:17


Schimbări de situaţie în „Pariu cu viaţa”

 |  21:00
Schimbări de situaţie în „Pariu cu viaţa”

Personaje greu de recunoscut, cântece de pe albumul de sărbatori lansat de „LaLa Band” şi o întâlnire cu Moş Crăciun, asta vor vedea pe 24 decembrie, de la ora 20.30, la PRO TV, telespectatorii care îndrăgesc serialul „Pariu cu viaţa”. Aceştia vor avea parte de o întâlnire inedită cu Moş Crăciun, interpretat de Marin Moraru, şi vor fi invitaţi să intre într-o lume în care-şi doreşte să trăiască Ioana Popa (Alina Eremia), o lume în care ea şi Andrei nu au fost schimbaţi la naştere.

După ce în ultimul episod al primului sezon Andrei (Dorian Popa) este înjunghiat, iar soarta lui atârnă de un fir de aţă, tot ce-şi poate dori Ioana este ca Andrei să se facă bine. Moş Crăciun i-ar putea împlini această dorinţă, dar de fapt aventura de abia începe, iar suspansul se adânceşte. “Ioana îşi doreşte de Crăciun ca Andrei să se facă bine şi să-i fie alături. Lucrul acesta îl roagă pe Moş Crăciun să-i aducă de sărbători. Ce va primi însă vor vedea telespectatorii într-un episod... altfel”, mărturiseşte Alina Eremia. Filmările pentru episodul special de Crăciun au avut loc la finele lunii noiembrie şi întreaga echipa s-a bucurat de zăpada şi de întâlnirea timpurie cu Moşul.

„Am avut o secvenţă în care cântam şi dansam şi deasupra noastra ningea. Ne-am fi dorit ca filmările să nu se termine, pentru că deja simţeam că au venit sărbătorile. L-am rugat pe Moş Crăciun să nu ne uite când împarte cadourile şi ne dorim să aducem la rândul nostru un dar frumos, în Ajunul Crăciunului, celor de acasă”, spune Dorian Popa, protagonistul serialului „Pariu cu viaţa”. „Cei de acasă s-au obişnuit cu Raluca, o profesoară nonconformistă şi apropiată de elevii ei. Sunt curioasă cum o vor privi pe Raluca pe care o vor întâlni de Crăciun, în episodul special”, spune Adela Popescu. După ce s-a bucurat, alături de trupa „LaLa Band”, la filmări de o atmosferă de sărbătoare, Adela este gata să-şi petreacă Crăciunul alături de cei dragi. ”Vom merge la bunica lui Radu în seara de Ajun, găteşte fenomenal şi abia aştept să gust din bunătăţi şi apoi la mine acasă, la Şuşani, unde Moş Crăciun se anunţă a fi foarte generos”, speră Adela Popescu.

Sore va avea parte de o schimbare majoră

Muzica nu lipseşte nici ea din episodul special de Crăciun. Cântece precum “Happy Xmas”, “Santa Claus Is Coming to Town”, “Jingle Bell Rock“ sau  “Din an în an” vor fi  interpretate de către membrii trupei „LaLa Band”. „Sunt piese care pot fi regăsite şi pe primul nostru album, pe care l-am lansat cu puţin timp în urmă şi care se bucură de un real succes. Avem din nou coregrafii foarte frumoase, iar atmosfera este una de mare sărbătoare”, spune Raphael Tudor, interpretul lui Cristi în serialul „Pariu cu viaţa”. Pentru Sore secvenţele ce vor fi difuzate în seara de Ajun au însemnat o schimbare majoră. „Sara este altfel, după ce m-am îmbrăcat şi machiat pentru secvenţă treceam pe lângă colegi şi nimeni nu mă recunoştea. Acum sper ca asta să fie o mare surpriză, plăcută, pentru cei din faţa micului ecran. Şi să se bucure, alături de noi, de seara de Ajun”, spune Sore. Trupa se reuneşte în faţa micului ecran. „Vom petrece Ajunul Crăciunului împreună, ne vom uita la episodul difuzat de PRO TV apoi ne vom bucura de cadouri şi de compania celor dragi. Suntem o mare familie, o echipă, ne simţim minunat împreună şi de Crăciun vom avea o seară specială”, spune Cristina Ciobănaşu, interpreta Ancăi Anghel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

Mai multe imagini:
Schimbări de situaţie în „Pariu cu viaţa”
zoom

TAGURI: Pariu cu viata, surprize, Ajun, schimbari, Mos CraciunComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RUXANDRA
11 Ian 2012

iubesc pariu cu viata mult mai ales pe ioana si pe andrei si ancuta:*:*:*:*:*:*
Random image