2019-02-22 08:20


Schwarzenegger: În curând, s-ar putea să mă întorc la actorie

 |  19:28
Schwarzenegger: În curând, s-ar putea să mă întorc la actorie

Schwarzenegger: În curând, s-ar putea să mă întorc la actorieArnold Schwarzenegger, celebrupentru fraza "I'll be back" (Mă voi întoarce) rostită în primul filmdin franciza "Terminator", a declarat că ar putea reveni în curând pemarile ecrane, informează mirror.co.uk.

Supranumit "TheGovernator", actorul american în vârstă de 63 de ani va părăsi postul deguvernator al statului California săptămâna viitoare, după şapte ani petrecuţiîn această funcţie. El a anunţat că s-a întâlnit recent cu James Cameron,regizorul primelor două filme din seria "Terminator", şi că ar puteaface un anunţ important în viitorul apropiat. Referindu-se la posibilitatea dea juca din nou în filme, actorul a declarat: "Depinde. Mai am, oare, încărăbdare pentru a petrece atât de mult timp pe platourile de filmare şi să facun film în trei luni? Nu ştiu acest lucru".

Arnold Schwarzenegger a declaratcă îşi doreşte ca, după încheierea mandatului de guvernator, să susţinăconferinţe, să scrie o carte - încă nu şi-a lansat autobiografia - şi săsprijine în continuare cauza ecologistă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...