2019-02-16 05:25


Se declară vinovată! Bianca Drăguşanu, mesaj dur la adresa lui Adi Cristea

 |  17:30
Se declară vinovată! Bianca Drăguşanu, mesaj dur la adresa lui Adi Cristea
Livia Lixandru

Bianca Drăguşanu vrea cu orice preţ să-i demonstreze lui Adrian Cristea că este un mincinos. După ce Adrian Cristea a venit cu dovezi clare, cum că el şi Bianca au ţinut legătura,chiar dacă roşcata avea o relaţie cu Victor Slav, Bianca Drăguşanu atacă din nou. Iubita lui Victor Slav a postat un mesaj pe Facebook, în care îşi exprimă părerea ei despre această „făcătură“, însă, de asemenea, se declară vinovată de faptul că a dat curs scandalului cu Adrian Cristea,fără să îşi dorească asta.

„Un scenariu premeditat, de la modul în care am fost filmată, aşteptată şi pusă în situaţia în care ar trebui să mă contrazic într-o «ploaie» de mesaje şi afirmaţii cu nişte aşa-zişi «prieteni binevoitori» pentru un bărbat care pretinde că luptă pentru iubire? Nimic mai aberant! Sunt vinovată pentru că am permis şi alimentat un subiect «care era închis de mult timp». Ce să mai zic, se pare că aşa a demonstrat Adi cât de matur, demn şi bărbat este. De ce face el asta? Care este preţul cuvintelor aruncate demonstrativ? De ce ar face un «bărbat adevărat» aşa ceva atât timp cât tot  ce îi cer este decât să mă lase în pace?“, a scris Bianca Drăguşanu pe contul ei de socializare.

Bogdan Vlădău, rezervat în declaraţii

Se declară vinovată! Bianca Drăguşanu, mesaj dur la adresa lui Adi Cristea
zoom

Pe de altă parte, Bogdan Vlădau, prietenul cel mai bun al lui Victor Slav, este rezervat în declaraţii. „La ce dimensiuni a luat scandalul, eu am vrut să îl sun să îl întreb ce se întâmplă. Nici eu nu mai ştiu. Eu nu ştiu dacă va mai continua sau nu cu nunta, iar dacă eu îmi pun această întrebare, deja e o problemă“, a declarat „Burlacul“ la „Un Show Păcătos“. Mi-a povestit Victor că Bianca urma să se vadă cu Adrian Cristea, el i-a spus să se ducă, părinţii copilului au insitat să vină şi Bianca. Victor are încredere în ea. Nu şi-a făcut vreo problemă, nu are dubii că ar putea să o piardă pe Bianca din cauza lui Adrian Cristea. Nu mi-a spus că e supărat, sunt cel mai bun prieten al lui, mi-ar fi spus“, a spus Bogdan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: Bianca. Drăguşanu, atac, dur, Facebook, Adrian, cristea, declara, vinovata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...