2018-12-15 16:23


Se aleg ultimii 3 finalişti de la “Românii au talent”

 |  14:04
Se aleg ultimii 3 finalişti de la “Românii au talent”

Au mai rămas trei locuri neocupate pentru marea finala a show-ului “Românii au talent”. Vineri, la ora 20:30, 12 concurenţi vor lupta pentru a fi cu un pas mai aproape de marele premiu de 120.000 de Euro.

Pe scena show-ului de la ProTV vor urca vineri seara Bacio, cântăreţul a cărui voce poate fi uşor confundată cu cea a lui Elvis Presley, Cosmin Mihalache, pianistul din Timişoara care şi-a învins emoţiile şi a cucerit publicul cu talentul sau, Cristian Leana, cel pentru care cubul Rubik nu mai are niciun secret, Diaconu Alexandru – Neomagicianul Mydas, pregătit să surprindă din nou cu numărul său, Flaviu făraă “s” şi Ricky, băieţii care au demonstrat că în dans totul e posibil, Iulia şi căţeluşa ei Bayley, unul din numerele preferate ale lui Mihai Petre, fraţii Laurenţiu şi Beatrice Ion, cei care au uimit cu mişcările lor acrobatice, Luiza Ciudin, fetiţa despre care Andra spune că este o mică Maria Tănase, Mihai Petraiche, dansatorul ale cărui mişcări te lasă mască, Flaviu Cernescu, tânărul din Timişoara care se mişcă incredibil pe monociclu, Larisa Bercea, dansatoarea la bară care a hipnotizat publicul masculin şi nu numai şi trupa de hipoacuzici No Limit, cei care au demonstrat că totul este posibil atunci când există voinţă.

Invitaţii speciali ai ultimei semifinale vor fi barmanul  Valentin Luca şi trupa Ballance, concurenţi şi finalişti ai primului sezon. Smiley va urca şi el pe scenă şi nu doar în calitate de prezentator, ci şi ca artist, pentru a le prezenta telespectatorilor ProTV cel mai recent single al său.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-13

TAGURI: Finalisti, Romanii au talent, Smiley, single
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...