2016-12-08 08:07

MONDEN


Se mărită Lora! Cântăreaţa a spus “Da” chiar de Dragobete

 |  14:59

În urmă cu o lună a trimis-o în Dubai să se relaxeze, astăzi a cerut-o de nevastă. Iubitul Lorei este plin de suprize, iar cântăreaţa nu-şi mai încape în piele de fericire. Dan Badea i-a spus că vrea să se însoare cu ea chiar de Dragobete şi blonda nici n-a stat pe gânduri şi i-a răspuns afirmativ.

“De Dragobete, iubitul meu m-a cerut de la mama. Şi mama m-a dat. Ce pot să zic… Un Dragobete Fericit, dragilor!", a scris Lora pe Facebook. În urmă cu un an, cântăreaţa trecea prin momente dificile şi chiar a ajuns la spital după despărţirea de bărbatul pe care îl iubea la vremea aceea. Acum, ea crede că şi-a găsit, în sfârşit, sufletul pereche şi abia aşteaptă să păşească la altar, alături de cel care i-a cucerit inima. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: lora, marita, iubit, dragobete, dan badeaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

După FCSB, urmează FCDB Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucureşti, deţinută de Nicolae Badea, fostul... 23 Noi 2016 | (0)
El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)