2019-01-22 04:21


Sean Penn, mai sărac cu 60 de milioane de dolari, după divorţ

 |  17:55
Sean Penn, mai sărac cu 60 de milioane de dolari, după divorţ

Sean Penna declarat într-un interviu recent că a pierdut jumătate din averea sa totală,care se ridică la circa 80 de milioane de lire sterline (123,7 milioane dedolari), după divorţul de soţia sa, actriţa americană Robin Wright Penn,informează thesun.co.uk.

SeanPenn, al cărui mariaj de 14 ani cu Robin Wright Penn s-a încheiat în iulie2010, a făcut această mărturisire într-un interviu despre acţiunile umanitarepe care le întreprinde în Haiti.Starul american a declarat că doreşte să rămână cât mai mult timp pe aceastăinsulă din Marea Caraibelor devastată de seismul din ianuarie 2010, însă amărturisit că se confruntă cu anumite probleme financiare: "Mă confrunt cucâteva probleme de natură practică. În acel divorţ, am pierdut jumătate din totceea ce aveam. Nu mă aflu într-o situaţie care mi-ar permite să nu mai fiunevoit să lucrez vreodată".

Divorţulactorilor americani Sean Penn şi Robin Wright Penn a fost finalizat, în iulie2010, după ce cuplul ceruse justiţiei de trei ori, în anii trecuţi, să opreascăprocedura de separare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...