2018-12-14 14:50


Secretele vedetelor de la Hollywood. Trucuri de sezon pentru evitarea deshidratării pielii

 |  16:23
Secretele vedetelor de la Hollywood. Trucuri de sezon pentru evitarea deshidratării pielii
Gabriela Dumba

Frigul şi temperaturile scăzute îşi pun amprenta pe tenul nostru, iar senzaţia de piele „care ţine” este extrem de neplăcută în această perioadă sau, mai rău, fisurile superficiale sau profunde care ne produc un disconfort şi chiar durere. Aşadar, pielea uscată şi deshidratată este cea mai comună problema în această perioadă, aşa că pentru a te bucura cu adevărat de iarnă trebuie să îi acorzi o atenţie sporită tenului tău. Dr. Andreea Iftimie, medic estetician ne spune care sunt cele mai noi tratamente la care putem apelă pentru a scăpa de efectele nocive ale frigului asupra tenului nostru. Acestea sunt, de altfel, preferatele vedetelor de la Hollywood, Jennifer Aniston, Oprah şi Madonna fiind doar câteva dintre cele care au inclus în rutină lor de îngrijire a tenului aceste tratamente revoluţionare de întârziere a îmbătrânirii şi de hidratare a pielii, mai cu seamă în sezonul rece.

”Într-adevăr anotimpurile reci aduc cu sine şi o schimbare de îngrijire a necesitaţilor pielii. Frigul are un efect vasoconstrictor, mai exact strângerea în dimensiune a vaselor pentru a păstra temperatură ridicată la nivel corpului. Când afară temperaturile sunt scăzute, circulaţia la nivelul pielii este mai lentă ceea ce împiedica o bună oxigenare şi hrănire a ţesuturilor. În acelaşi timp frigul determina chiar şi îngheţarea apei în ţesuturile superficiale şi uneori pielea se poate crăpa. Aceste fisuri usturătoare ale pielii nu fac altceva decât să o expună şi mai mult frigului şi îi potenţează fragilitatea”, explică dr. Andreea Iftimie.

Redensity, o metodă modernă de ameliorare a cuperozei

Pentru a contracara efectele vasoconstricţiei şi a produce vasodilataţie o terapie excelentă este Redensity, care redensifica pielea şi aduce multă hidratare şi luminozitate asupra tenului. Este un tratament minim invaziv, care conţine o cantitate foarte mare dintr-un tip special de acid hialuronic, care atrage molecule de apă şi astfel se produce o hidratare foarte intensă a pielii. După tratament pielea este mult mai bine hidratata, mai luminoasă, mai fermă şi cu un aspect general mult îmbunătăţit/ întinerit.  Acţionează eficient asupra ridurilor superficiale şi profunde chiar de la prima folosire, fiind un produs unic aflat la graniţa dintre fillere şi mezoterapie, care conţine un acid hialuronic special alături de un complex dermorestructurant compus din vitamine, minerale şi antioxidanţi, care recreaza calităţile unui ten tânăr şi anume redensifica pielea şi îi redă capacitatea de strălucire. ”O şedinţă de injectare durează între 15 şi 30 de minute. Injectarea se face în 3 şedinţe la interval de 3 săptămâni. Efectul de lungă durată al Redensity creşte odată cu numărul de şedinţe, tratamentul fiind recomandat de două ori pe an”, punctează dr. Andreea Iftimie.

Preferatul Madonnei, Dermapen conferă un plus de colagen

O altă terapie la fel de indicată iarne este utilizarea dispozitivului Dermapen, prin care se induce formarea de colagen în piele, care este o protecţie extraordinară în fata intemperiilor. În acest tratament se foloseşte un dispozitiv care seamănă cu un stilou, Dermapen, care are un mănunchi de ace scurte şi subţiri, care intră şi ies în piele cu o anumită viteza, la o anumită profunzime, iar această stimulare în timp creşte producţia de fibre de colagen. Aceasta terapie este recomandată să fie realizată între 4 şi 8 săptămâni, iar rezultatul apare după fiecare şedinţa şi se observă cu ochiul liber cum pielea devine mai consistentă. ”Dacă până acum alternativele moderne de reîntinerire a pielii s-au dovedit aproape inaccesibile pentru o bună parte a populaţiei, Dermapen se adresează exact acestei categorii, tratamentele situându-se la un sfert din preţ. În plus avantajul Dermapen faţă de alte dispozitive cu role şi ace constă în posibilitatea de a regla viteza şi adancimimea la care sunt introduse acele, mai puţine urme pe piele şi o recuperare rapidă”, adăugă dr. Andreea Iftimie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-03

TAGURI: vedete, hollywood, tructuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...