2019-02-16 04:13


Secretul nu mai e secret. Un CELEBRU actor a spus din nou DA, la 68 de ani

 |  14:13
Secretul nu mai e secret. Un CELEBRU actor a spus din nou DA, la 68 de ani

Un mare actor și-a pus pirostriile la vârsta de 68 de ani. Din nou, pentru că el a mai fost căsătorit de două ori până acum. Noutatea, sau poate nu, că tot este la modă în zilele noastre, ar fi că proaspăta sa soție e cu 33 de ani mai tânără decât el.

Secretul nu mai e secret. Un CELEBRU actor a spus din nou DA, la 68 de ani
zoom

În mare secret, Richard Gere i-a spus DA Alejandrei Silva, o femeie de afaceri din Spania, care a mai fost și ea căsătorită o dată, cu magnatul din domeniul minier Goving Friedland, cu care are un băiat.

Richard Gere și Alejandra Silva s-au cunoscut acum trei ani, în Italia, la Positano.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-24

TAGURI: richard gere, alejandra silva, casatorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
24 Apr 2018

pai , si ce, tiitoarea lu dragnea GHEARA, nu este la fel de tanara? Plus ca o sa fie si "prima doamna"(vorba fierii)...
CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...