2018-12-10 04:54


Şedinţa CA Realitatea pentru analiza contractului cu Asesoft, amânată

 |  19:51
Şedinţa CA Realitatea pentru analiza contractului cu Asesoft, amânată
Consiliul de Administraţie al Realitatea Media,convocat marţi, nu a putut să analizeze execuţia contractului de către Asesoft,întrucât Asesoft nu şi-a prezentat raportul de activitate, a declarat, pentru Mediafax,Sorin Freciu, precizând că CA al Realitatea a fost convocat din nou pe 12aprilie.În schimb, Sebastian Ghiţă a declarat că Asesoft a trimis raportul deactivitate. El a confirmat amânarea şedinţei Consiliului de Administraţie alRealitatea Media. În CA al Realitatea Media, Asesoft are un singurreprezentant, respectiv pe Alexandru Iacobescu.

SorinFreciu, preşedintele CA al Realitatea Media, şi Sebastian Ghiţă, reprezentantulAsesoft la Realitatea, au declarat, în şedinţa Consiliului Naţional alAudiovizualului de marţi, că vor purta o discuţie pentru "a armoniza"punctele de vedere ale societăţilor, după ce aceştia

Joiatrecută, Consiliul de Administraţie al Realitatea Media a fost convocat pe 5aprilie pentru a analiza execuţia contractului de management de către Asesoft,reprezentată de Sebastian Ghiţă, "în încercarea de a-l determina pe acestasă respecte clauzele contractului şi, în caz de nereuşită, denunţareaacestuia".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...