2017-01-22 22:26


Sedusă şi abandonată de Remus Truică? Patricia Kaas a vrut să adopte un copil cu iubitul ei. Despre cântăreaţă se spune că ar fi trăit o poveste de amor cu un afacerist român

 |  18:58
Sedusă şi abandonată de Remus Truică? Patricia Kaas a vrut să adopte un copil cu iubitul ei. Despre cântăreaţă se spune că ar fi trăit o poveste de amor cu un afacerist român

La 44 de ani, cântăreaţaPatricia Kaas îşi lansează, astăzi, în Franţa, autobiografia numită „Umbravocii mele”, şi face mărturisiri extrem de intime. În carte, celebra artistă povesteştecă medicii i-au spus că nu mai poate avea copii, astfel că a luat înconsiderare varianta adopţiei. Asta doar în cazul în care ar avea norocul să-lîntâlnească pe bărbatul vieţii sale. Visul a fost pe cale de a i se împlinianul trecut, când Patricia spune că a trăit o poveste de dragoste ca-n filme cuun bărbat care prezintă toate „semnalmentele” afaceristului român Remus Truică.Să fie acesta bărbatul care a dezamăgit-o pe faimoasa interpretă?

Autobiografia Patriciei Kaas,lansată astăzi pe piaţă, face valuri nu doar în Franţa, ci şi în România, undepresa ultimelor zile a speculat că celebra artistă ar fi avut o relaţie cu omulde afaceri român Remus Truică. Ce-i drept, descrierile pe care le facecântăreaţa când vorbeşte, în cartea sa, despre un iubit care i-a frânt inima,corespund întru totul fostului şef de Cabinet al lui Adrian Năstase. Milionar,căsătorit, tată a două fetiţe şi posesor de bolid roşu, acestea sunt detaliilepe care vedeta le împărtăşeşte cititorilor, referitor la bărbatul cu care atrăit o idilă, anul trecut. Pe lângă acestea, însă, Patricia oferă indiciul celmai demn de luat în seamă: faptul că milionarul a invitat-o să cânte la petrecereadată în cinstea aniversării sale, ori în iulie 2010, când Remus Truică aîmplinit 40 de ani, franţuzoaica a susţinut un recital pentru el şi invitaţiisăi, la o chermeză cu ştaif, pe malul lacului Snagov. Conform mărturisirilorfăcute de Patricia Kaas, atunci s-a înfiripat povestea de amor dintre ea şiomul de afaceri român. Deşi idila a început cum nu se putea mai romantic, şi adevenit tot mai serioasă pe parcursul verii lui 2010 - făcând-o pe vedetă să-şidorească să înfieze un copil cu iubitul ei - bărbatul a părăsit-o fără drept deapel, întocându-se la soţia sa.

„Am sentimentul că sunt pedepsită”

Câteva fragmenteimportante din cartea „L’ombre de ma voix” (n.r., „Umbra vocii mele”) au fostpublicate, zilele trecute, în exclusivitate, în revista „France Dimanche”. Articolulprezentat poartă titlul „Patricia Kaas trăieşte un calvar” şi atacă, laînceput, subiectul legat de dorinţa vedetei de a fi mamă. Însă, pentru că nu agăsit bărbatul potrivit pentru asta, interpreta s-a gândit să înfieze uncopilaş. „Aş prefera să-l creştem în doi, dar nu mi-e teamă să fiu o mamăcelibatară”, a declarat Patricia într-o emisiune tv. Chiar dacă în ultimul an,apropiaţii vedetei au aşteptat cu nerăbdare să o vadă însărcinată, evenimentulnu s-a întâmplat. Mai rău, medicii - scriu ziariştii de la France Dimanche -i-au dat un verdict sumbru în ce priveşte capacitatea sa de a avea un copilbiologic. „Credea că mai are la dispoziţie încă cinci sau şase ani ca să devinămamă. După un turneu triumfal cu albumul «Kabaret»,Patricia şi-ar fi dorit chiar să-şi pună cariera între paranteze, pentru a sededica ei înseşi şi acestui copil la care visa atât de mult. Prea târziu, însă.«Acum sunt sigură. Nu mai pot», spune Patricia. Cu toate astea, cântăreaţa nuregretă cele câteva ocazii în urma cărora ar fi putut cunoaşte această bucurie,dar a preferat să avorteze. «Pentru că nu suntem mereu pe aceeaşi undă cu viaţa»”. „Nu mai dorm. Sunt obsedată. Sunt prea tânără ca să mise ia speranţa aceasta, într-un moment în care sunt pregătită pentru ceva constructivîn viaţa mea sentimentală. Am sentimentul că sunt pedepsită”. Deznădăjduită,artista găseşte totuşi o rază de lumină în viitor. „Dacă voi întâlni bărbatulvieţii mele, şi dacă ne vom dori un copil, o să-l adoptăm”, scrie ea în „Umbavocii mele”.

“Are grijă de mine. Face dragoste bine. Suntemnedespărţiţi”

Dorinţa Patriciei de aînfia un copil a fost pe cale de a se concretiza anul trecut, când artista aîntâlnit un bărbat care i-a pus inima pe jar. Însă, tocmai atunci când crezusecă l-a întâlnit pe prinţul cel fermecător, povestea s-a transformat într-uncoşmar. „A fost odată ca niciodată...”, scrie interprea în cartea sa, un bărbatcare a invitat-o să cânte la aniversarea lui. Ea a acceptat, fără să-şiînchipuie că această întâmplare avea să-i schimbe viaţa. Patricia povesteştecum, încă de la coborârea din avion, bărbatul a aşteptat-o cu un buchet deflori în mână. Apoi, în timpul cinei, a remarcat că el vorbea franceza foartebine, că ştia totul despre ea şi că, deşi se afla lângă soţia lui, bărbatul osorbea din priviri. „A doua zi, a căutat-o la hotel, pentru a o conduce laaeroport, la volanul bolidului său roşu. Ca doi adolescenţi, au făcut schimb denumere de telefon. Deşi Patricia ştia că el era căsătorit şi tată a douăfetiţe, a căzut pradă farmecelor sale. Cum să rezişti buchetelor de flori,cuvintelor dulci, avionului privat rezervat doar pentru tine? Într-o seară,când el a venit la ea conducând un nou bolid pe care voia să i-l ofere cadou,ea a cedat şi s-a abandonat în braţele sale. «Are grijă de mine. Face dragoste bine. Suntem nedespărţiţi», scriePatricia. «Visez. Îmi vorbeşte despre viior. Îmi vorbeşte despre noi. Îmi spunecă sunt femeia vieţii lui», adaugă artista. Dar vara lui 2010 a trecut, iaramantul ei nu şi-a mai părăsit soţia”, notează jurnaliştii francezi.

De atunci, Patricia spune că “nutrăieşte decât cu sentimentul că a fost un trofeu”. Bănuielile artistei înlegătură cu instabilitatea iubitului său de-o vară s-au confirmat. Din toamnalui 2010, el nu i-a mai dat nici un semn de viaţă, ci s-a întors la soţia şi lafiicele lui. “Iată sfârşitul poveştii mele de dragoste. Am dat-o în bară”, conchiecelebra “mademoiselle”.

La copii, da, m-am gândit deseori, în etape diferite ale vieţii.Au fost multe perioade când mă gândeam „de ce să nu-i fac acum?“, însă mereu teîntrebi „oare e momentul potrivit, oare e bărbatulpotrivit?“, „va rămâne oare la fel pasiunea între noi?“, „eucălătoresc atât de mult, oare cum mă voi descurca?“. Îţi pui atâtea întrebări, şi timpul trece, timpul trece... Iar acum... mă rog, nu eprea târziu, mai am câţiva ani la dispoziţie, nu atât de mulţi, însă! Se spunecă trebuie să faci copii cam până la 45 de ani, nu? Ei bine, eu am 43 acum. Iar până la 45 aş avea, poate, abia primul copil!Mi-am spus de multe ori „fă-l pentru tine! Dacă relaţia nu va rezista, e ok,poţi să fii tu acolo, lângă el, să-i dai destulă dragoste!“. Dar apoi m-amsperiat, copilul trebuie, totuşi, să aibă şi un tată lângă el. E greu, dar mi-a mai rămas un pic de timp...”, a mărturisit Patricia Kaas în iunie2009, într-un interviu acordat revistei Tango.

Managerul artistei: „Nu este vorba despre RemusTruică”

Chiar dacă toateindiciile oferite de Patricia Kaas în volumul său autobiografic conduc cătreafaceristul Remus Truică, managerul artistei, Cyril Prieur, ne-a declarat,ieri, că în carte ea nu vorbeşte despre un milionar român. „Nu este adevarat. Aîntâlnit mulţi oameni de afaceri în viaţa ei, iar în carte nu este vorba desprecineva din România. Pe domnul Remus Truică l-a întâlnit, într-adevăr, în iulie2010, dar Patricia a cunoscut mulţi milionari. Ea cântă în multe show-uriprivate pentru milionari din întreaga lume. Nu este vorba despre domnulTruică”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-27

Mai multe imagini:
Sedusă şi abandonată de Remus Truică? Patricia Kaas a vrut să adopte un copil cu iubitul ei. Despre cântăreaţă se spune că ar fi trăit o poveste de amor cu un afacerist român
zoom
Sedusă şi abandonată de Remus Truică? Patricia Kaas a vrut să adopte un copil cu iubitul ei. Despre cântăreaţă se spune că ar fi trăit o poveste de amor cu un afacerist român
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

LAURENTIU_GRG
24 Mar 2011

traducere incorecta,parerea mea de nespecialist .cartea poate-mi da dreptate.

Adauga un comentariu

Random image