2017-01-16 23:42

MONDEN


Şerban Huidu, din nou pe schiuri

 |  21:00
Şerban Huidu, din nou pe schiuri

În decembrie 2010 Şerban Huidu a ajuns la spital, în stare gravă, după un accident suferit la schi, în staţiunea austriacă Innsbruck.Prezentatorul de la Prima TV se afla pe pârtie când, coborând cu viteză, a pierdut controlul schiurilor sale şi s-a lovit de un pom. Surse citate de Antena 3 au susţinut că Huidu a încercat să evite nişte copii. Din cauza vitezei, el a rămas inconştient după impact.

Chiar dacă după ce şi-a revenit din operaţie a declarat în repetate rânduri că va merge, fără probleme, din nou la schi, nimeni nu a crezut că va face acest lucru aşa curând, mai ales că a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Astfel că, după accidentul pe care l-a provocat acum ceva vreme, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa, “cârcotaşul” a preferat să evite presa, intrând, oarecum, într-un con de umbră. Se pare că doar prietenii apropiaţi au ştiut unde şi-au petrecut Şerban şi familia sa Sărbătorile de iarnă.

Daniel Iancu l-a dat de gol

Interpretul Daniel Iancu a fost cel care a dezvăluit, intenţionat sau nu, unde şi-a petrecut Şerban Huidu vacanţa de iarnă. Acesta a compus o nouă melodie şi voia să-i ceară părerea bunului său prieten Huidu. “Pe la 3 de dimineaţa mă trezesc buimac, dar cu cântecul şi versurile încă în cap, am dat fuga la bucătărie, am scos de la frigider sticla de vin pe care o începusem seara, am aprins o ţigară şi am început să aştern versurile şi notele pe hârtie. În clipa aceea nu aveam decât  două strofe şi refrenul… rămase din vis. Noroc că sticla de vin era jumătate şi ţigări mai aveam destule, aşa că nu m-am lăsat până nu am terminat. L-am sunat imediat pe băiatul cu care făceam înregistrări şi am zburat la studio. Cântecul a ieşit bine, într-un timp foarte scurt. L-am sunat pe Huidu de la «Cronica Cârcotaşilor» şi i-am spus că am o piesă nouă, dar cam politică. Era la munte să schieze, dar mi-a zis că pot să i-o trimit că o ascultă duminică, la întoarcerea în Bucureşti. Duminică seară primesc un e-mail de la el (încă îl am!) în care îmi cerea să nu mai dau piesa nimănui, ba mai mult, să îi accord exclusivitate vreo două săptămâni. Am zis... OK! Păcat că eu nu am avut parte de acelaşi tratament din partea lui atunci când am avut nevoie, dar am supravieţuit. În fine, ştia el de ce îmi cere exclusivitate”, a declarat interpretul. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

Mai multe imagini:
Şerban Huidu, din nou pe schiuri
zoom
Şerban Huidu, din nou pe schiuri
zoom

TAGURI: Serban Huidu, schiuri, sfaturiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image