2017-01-21 23:46

MONDEN


Şerban Huidu începe azi programul de recuperare. “Cârcotaşul” a sosit vineri în ţară

 |  18:44
Şerban Huidu începe azi programul de recuperare. “Cârcotaşul” a sosit vineri în ţară

Realizatorulde televiziune Şerban Huidu a sosit vineri seară în ţară şi urmează să înceapă,de astăzi, un program de recuperare după accidentul pe care l-a suferit pe 29decembrie, pe o pârtie de schi din apropiere de staţiunea austriacă Innsbruck. DeşiHuidu a postat vineri pe blogul său un mesaj în care spunea că se întoarce înţară weekendul viitor, el s-a întors în seara aceleiaşi zile.

"Amavut un accident groaznic acum o lună. Sunt treaz şi un pic ameţit. Vin acasăîn weekendul viitor şi voi continua recuperarea. Cinci săptămâni am stat înspital. Le mulţumesc tuturor celor ce s-au gândit la mine şi au trimis mesajede bine!", scrie Şerban Huidu într-un post pe blogul personal din 4februarie.

Pe 29decembrie 2010, realizatorul tv Şerban Huidu a fost internat în stare gravă laSpitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtiede schi din apropierea staţiunii austriece. El a fost menţinut un timp în starede comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale. Huidu a ieşit pe 1ianuarie din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cumedicii Spitalului Universitar din Innsbruck. Medicii au spus atunci cărefacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "desăptămâni", însă s-au declarat optimişti. De asemenea, medicii au precizatcă, datorită faptului că purta o cască de protecţie, Huidu nu a suferit oaccidentare mai gravă, chiar fatală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-01-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image