2017-01-24 17:18


Şerban Huidu rămâne internat încă două săptămâni. Realizatorul TV a fost mutat de la Terapie Intensivă

 |  19:38
Şerban Huidu rămâne internat încă două săptămâni. Realizatorul TV a fost mutat de la Terapie Intensivă

ŞerbanHuidu urma să fie mutat, în cursul zilei de luni, de la Terapie Intensivăîntr-un salon al secţiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, dupăce a ieşit din coma indusă şi starea lui s-a ameliorat, medicii stabilind că elmai trebuie să rămână internat cel puţin două săptămâni, informează Mediafax. Potrivitmedicilor, recuperarea ar putea dura între două săptămâni şi o lună. Huidu varămâne internat cel puţin două săptămâni în spital, dar recuperarea sa completăar putea dura câteva luni. De asemenea, medicii au precizat că Huidu serecuperează foarte rapid, dar că este în continuare slăbit. Realizatorul tvŞerban Huidu a ieşit, sâmbătă, din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbitcu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, în aceazi, Prima TV.

"Eminunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cudoctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declaratCristina Huidu, soţia realizatorului tv, într-un material difuzat sâmbătă, laora 18.00, de postul de televiziune Prima TV. Unul dintre medicii care îltratează pe Şerban Huidu preciza că situaţia medicală a acestuia este foartebună şi că sunt aşteptate rezultatele unor noi analize.

Miercuri,realizatorul tv Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la SpitalulUniversitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schidin apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru ai se face investigaţii medicale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image