2017-01-24 21:24


Sergiu Nicolaescu, la un pas să-l dea în judecată pe Bendeac

 |  20:19
Sergiu Nicolaescu, la un pas să-l dea în judecată pe Bendeac

Mihai Bendeac, prezentatorul emisiunii "În puii mei" de la Antena 1, l-a imitat de multe ori pe cunoscutul regizor, în rolul Comisarului Moldovan, dar şi pe Gheorghe Dinică, în rolul lui Paraipan.

Sergiu Nicolaescu a dezvăluit ce crede el despre Mihai Bendeac şi despre show-ul "În puii mei", în cadrul căruia au fost parodiate filmele sale. "El încearcă nişte ironii, nişte glume. Ia peste picior ideea filmelor mele. Ei, în filmele poliţiste sigur că sunt nişte momente pe care, dacă vrei, le iei în batjocură. Dar, în mod logic, aş putea să-l dau în judecată pe Bendeac fiindcă foloseşte fraze din filmele mele.

Aş fi putut face de mult gestul ăsta, dar nu o voi face...", a declarat Sergiu Nicolaescu pentru dcnews.ro. Întrebat dacă crede că Mihai Bendeac îl imită bine, regizorul a răspuns: "Las spectatorii să-şi spună cuvântul. Ăsta e cel mai bun lucru. Dacă ar reuşi cu ceva, Bendeac ar ajunge la fel ca... mine. În rest, să fie sănătos!".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-02

TAGURI: Sergiu Nicolaescu, Bendeac, regizor, showComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ASANACHESCU ALEXANDRU
28 Dec 2011

Si noi ar trebui sa te dam in judecata pentru banii consumati cu prostiile tale de filme si pentru aberatiile referitoare la tentativa de asasinare a lui Ceausescu si sltele si altele......
MIHAI
28 Dec 2011

Pentru Asanaches!. Cate filme regizate de marele regizor SERGIU NICOLAESCU ai vazut ? Cred ca in general cel mai mult te uiti la desene anumate sau PORNO. Numai dupa conceptiile pe care le ai, se poate vedea cat de :competent: poti fi, daca poti critica filmele facute de SERGIU NICOLAESCU. Mare pacat ca pot exzista oameni cu asemenea judecata.
Random image