2017-01-18 03:46

MONDEN


Sesiune de autografe la Cărtureşti. Dan Puric îşi lansează albuml ''Royal Fashion''

 |  18:42
Sesiune de autografe la Cărtureşti. Dan Puric îşi lansează albuml ''Royal Fashion''
Compania de Teatru „Passe-PartoutDan Puric” vă invită marţi, 10 mai 2011, ora 18.00, să luaţi parte laprezentarea pe care actorul şi regizorul Dan Puric o va face albumului defotografie „Royal Fashion”, eveniment găzduit de Librăria Cărtureşti. Lansareava fi urmată de o sesiune de autografe a domnului Dan Puric.

“Royal Fashion”, o parabolădespre monarhie şi putere, este un spectacol conceput şi regizat de Dan Puric. Fotografiile pe care le conţine albumul creează un dialog inspirat despre regalitate, onoare, istorie şi patriotismşi sunt realizate de Tomoaki Minoda. Albumul prezintă „Royal Fashion”din perspective: repetiţii, imagini din spectacol, fotografii de fashion dincreaţiile Doinei Levintza şi fotografii de arhivă cu membri ai Casei RegaleRomâneşti.

Lansarea oficială a albumului şia unei expoziţii foto „Royal Fashion” a avut loc pe 24 martie, în foaierulTeatrului Naţional de Operetă „Ion Dacian”, în prezenţa Alteţei Sale RegalePrincipesa Margareta şi a Alteţei Sale Regale Principele Radu al României.

DanPuric, regizorul spectacolului „Royal Fashion” şicoordonatorul celor două proicte a spus:„Am încercat prin acest spectacol să aduc aminte ceea ceam pierdut: fiorul înălţător al calităţii. Căci regalitatea asta presupune: oînălţare, o înnobilare, o scoatere din mulţime. În termenii vieţii, femeia pecare o iubim este regina noastră. Ea ne-nalţă dincolo de obişnuitul trăit pânăs-o cunoaştem. La fel, bărbatul iubit de femeie este regele ei. Dragostea,deci, nu este nici pe departe o stare democratică, ci o stare aristocratică.Este, dacă vreţi, înnobilarea firii umane, atât de supusă biologicului şigregarităţii, cu statutul de fiinţă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image