2019-01-20 17:19


Sexy. Mihaela Rădulescu dezbrăcată! Singura poză nud a vedetei tv

 |  17:08
Sexy. Mihaela Rădulescu dezbrăcată! Singura poză nud a vedetei tv

Răduleasca s-a dezbrăcat pentru persoanele hipoacuzice!În ultima perioadă, Mihaela Rădulescu a făcut publice pe pagina sa de Facebook, câteva fotografii sexy, care au spart gura târgului, devenind o sursă de interes pentru opinia publică. Chiar dacă a declarat că uneori mai rămâne şi ea fără idei, iată ca în urmă cu doar câteva ore, Mihaela Rădulescu a găsit o altă fotografie în arhiva personală şi a postat-o imediat pe facebook. Este vorba de singura fotografie cu adevărat nud, pe care vedeta tv a făcut-o vreodată. Imaginea o înfăţişează pe Mihaela Rădulescu extrem de sexy, stând pe un scaun, complet goală.

 “Singura fotografie cu adevărat nud pe care am făcut-o vreodată (pentru VIVA). Am fost prima persoană publică din România care a condiţionat apariţia ....astfel ... pe o copertă cu donarea unui procent important din încasări către Asociaţia persoanelor hipoacuzice din România (genul de asociatie şi de problema care nu intereseaza pe nimeni, din pacate). Foto - Marius Atelier Baragan, machiaj Alex Abagiu, hairstyle - Geta Voinea . Vestimentaţia...o cremă genială de corp, cu care am pătat fără speranţă scaunul. Rostul postării? Dezamorsarea unor minţi încuiate, care cred că a fi vedetă (sau a fi fost) vedetă în România e (sau a fost) doar despre farduri, tocuri şi mofturi", a scris vedeta pe Facebook

Sexy. Mihaela Rădulescu dezbrăcată! Singura poză nud a vedetei tv
zoom
Mihaela Rădulescu a continuat: Rezultatul ? Va fi acelaşi- nişte unii vor da share şi mă vor toca pe paginile lor atât de mărunt şi de meschin şi vulgar, încât seara vor adormi fericiţi că a mai trecut o zi grozavă în viaţa lor - au făcut-o praf pe Răduleasca. Cu fi-miu am o joaca, în fiecare seară, înainte de culcare,  ce a fost cel mai frumos şi cel mai urât azi în vieţile noastre,  şi râdem, ne emoţionam, ne alintăm, dar adormim zâmbind. Oare ăia de numai injura şi-s crispaţi, ce-or povesti bun şi frumos despre ei ? Ştiu, exact răul pe care l-au făcut, căci asta-i ţine alive. Relax, oameni, avem toţi un loc şi-un rost, avem toti DOAR o viaţă şi un set de bucurii la care avem TOŢI acces. Enjoy live, zic....”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-04

TAGURI: Mihaela, radulescu, singura poza, sexy, nud, dezbracata, goala, scaun, Facebook, persoane, hipoacuzice
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIMA
04 Iul 2013

zis prima doamna a romaniei isi arata prostia care o are,da dovada de doamna nu de prostituata, tamito.
ANONIMA
04 Iul 2013

te crezi mai buna ca si otanara de 20 ani te inseli ,esti obatrana,care ti-a trecut vremea.
ANONIM
14 Iul 2013

o alta curva care se crede desteapta si de lux, dar in realitate o urita vulgara dar foarte increzuta,care are pretentia sa i se spuna"doamna....."
RETI VIORICA
21 Iul 2013

N-am sa inteleg niciodata cum poti jigni o persoana pe care n-o cunosti si nu ti-a facut nici un rau niciodata ......chiar ati inebunit cu toatelea sa va fie rusine!Artisti , jurnalisti au munca lor iar noi privitorii o avem pe a noastra ! Ce inseamna cuvintul c...va si cine foloseste asemenea expresii este cumva o serioasa n-as prea crede . Urasc vulgarismele si persoanele rele !
VASY
06 Aug 2015

ce tias fute odata
TONTONEL
22 Sep 2016

Fac laba in fiecare zi cu gandul la raduleasca.....as penetrao in toate pozitiile....
HAZNAUA URBEI
22 Sep 2016

SCORPIA PLIMBA BANI LUI ASA ZISUL BARBASU EVREU SI MAFIE AUTOHTONE . O CHIAMA - TIGANU - NUMELE DE FAMILIE . ERA CU DAN IOSIF LA REVOLUTIE SI DUPA SI ALTI FARA NUMAR . NU MAI VORBESC DE CURVELE DIN TELEVIZIUNE , SOBIZ , CARE LE INVITA SI LE VINDE . O SUSTIN CURVELE DIN ANTURAJ SI II FAC RECLAMA . ALFEL DE UNDE ARE BANI CARE II INVIRTESTE .
Random imageUltimele stiri

loading...