2017-01-24 09:12


Sexy-psihologul Nicoleta Vascan îşi expune viaţa la TV, într-un nou reality-show

 |  18:32
Sexy-psihologul Nicoleta Vascan îşi expune viaţa la TV, într-un nou reality-show
Fosta soţie a lui Doru de la Parlament a acceptat să ia parte la unreality-show care va debuta la Kanal D marţi, 22 februarie, la ora 22.30.“Direct din viaţa” se cheamă emisiunea în care cinci participante vor fiînsoţite de o cameră de luat vederi în fiecare secundă a vieţii lor, una dintreacestea fiind şi Nicoleta Vascan. La 32 de ani, sexy-psihologul cu formevoluptoase va lăsa telespectatorii să pătrundă în intimitatea ei şi să-idescopere secretele din spatele biroului unde îşi practică meseria de doctor desuflete, dar şi pe cele din viaţa privată. Iată care sunt şi restulcurajoaselor şi motivele pentru care vor să arate întregii lumi cum trăiescele:

- Irina Petrovici (33 deani, agent de asigurări)- “Am să particip la acest show pentru a arăta lupta unei mame singure înRomânia, care se zbate să asigure traiul liniştit al copilului ei. Aş vrea săle arăt părinţilor, care poate au mai multe posibilităţi decât mine, ca pentruun copil cel mai important este să îl asculţi. Sunt revoltată de cum secomportă mulţi părinţi cu copiii lor. Unii fac prea multe şi îi stresează cumeditaţii, cursuri, concursuri, ţeluri de atins, iar alţii nu-i întrebă nici cemai fac cu săptămânile. Şi cel mai mult mă deranjează că în România copiilor lise dau ordine, nu explicaţii”

- Michaela Ban (34 de ani,contabilă)- “Vreau să le arăt oamenilor că prin seriozitate, fairplay şi multămuncă pot ajunge să realizeze ceva în viaţă, chiar dacă pornesc de la zero. Euam avut o viaţă grea şi complicată, dar am reuşit măcar să-mi împlinesc un vis,acela de a avea casa mea. În fiecare lună număr cât a mai rămas până cândtermin raţele. Marea mea dorinţă rămâne, însă, aceea de a găsi un bărbat pecare să-l iubesc şi care să mă accepte aşa cum sunt, cu care să îmi întemeiez ofamilie. Mărturisesc, însă, ca în ziua de azi, la vârsta mea, e foarte greu săîntâlneşti pe cineva care să accepte faptul că petreci foarte multe orelucrând, că eşti independenta şi că nu eşti de acord cu orice compromis doarpentru a avea un bărbat lângă tine”

- Daniela Arhire (38 deani, manager)- “Mi-a plăcut ideea de a participa la <Direct dinviaţa> fiindcă îmi doresc să-mi promovez copiii sisper ca aceasta să fie orampă de lansare pentru ei. În acelaşi timp, cred că avem multe de arătat. Avemo familie frumoasă, unită şi echilibrat,Am muncit şi muncim în continuare foarte mult pentru ceea ce avem. Poate căsuntem norocoşi faţă de alţii, însă eu cred că lumea s-a săturat să vadă numainenorociri la televizor. Poate vor să vadă şi oameni normali”

- Iulia Caramas (20 de ani,absolventă de liceu)- “Am dorit să particip la <Direct din viaţa>,fiindcă sunt atrasă de lucrurile ieşite din comun şi pentru că am dorit să-midemonstrez mie că sunt capabilă şi curajoasă să arăt lumii cine şi ce sunt.Vreau să le explic oamenilor că deşi nu prea am posibilităţi materiale, duclipsă de un loc de muncă şi nu amaproape”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image