2018-11-19 15:39


Şi tu, Adrian Cristea? Fotbalistul o vinde pe Bianca Drăguşanu pe la TV cu 1.500 euro/ emisiune

 |  15:26
Şi tu, Adrian Cristea? Fotbalistul o vinde pe Bianca Drăguşanu pe la TV cu 1.500 euro/ emisiune

Cum rămâi fără bani de întreţinere, cum mergi la TV să mai povesteşti una, alta… Ultimul monden care s-a prins de şmecherie ar fi Adrian Cristea, fotbalistul-şomer care ar încasa un pic peste 1.500 euro pentru fiecare apariţie televizată în care povesteşte diverse intimităţi din relaţia cu Bianca Drăguşanu. Prin oraş umblă vorba că Adrian Cristea ar cam fi rămas fără bani şi pentru că televiziunile plătesc bine, nu strică să deschidă gură mai mult decât o face de obicei şi să rememoreze episoade din povestea cu Bianca.

Adrian Cristea nu este primul şi, cu siguranţă, nu va fi nici ultimul bărbat care, odată rănit în orgoliu de femeia pentru care a nutrit anumite sentimente, va profita de prima ocazie remunerată bine pentru a arunca tone de noroi spre aceasta. După deja celebrul Marcel Toader şi zecile de episoade televizate în care şi-a vândut căsnicia cu Gabriela Cristea, somerul Adrian Cristea ar cam încerca să urmeze exemplul şi, pentru 1.500 de euro pe emisiune, se aşază pe o canapea sau alta din diverse platouri de televiziune şi povesteşte verzi şi uscate din relaţia cu Bianca Drăguşanu.

Cei duşi mai des pe la Biserică ar spune că nici vorbă să fie posibil aşa ceva, însă tot aceştia ar trebui să înţeleagă şi faptul că “încurcate sunt căile Domnului”, dar mai ales că “banul este ochiul dracului”, iar Adrian Cristea n-o fi mai catolic decât Papa. Mai ales că este şomer de-o vreme încoace, ex-fotbalistul încearcă nişte figuri frumoase prin diverse platouri de televiziune, dacă pe terenul de fotbal n-a mers treaba.

Ar fi cerut vreo 3.000 de euro pentru fiecare apariţie televizata, însă a fost nevoit să spună “saru' mana” şi pentru 1.500.

Povestea Adrian Cristea - Bianca Drăguşanu a fost încâlcită încă de la început şi continuă să nască multe semne de întrebare în mintea celor nevoiţi să-şi facă timp pentru a urmări evoluţia ei. Acum că ex-blonda lui Bote este roşcata lui Victor Slav, fotbalistul-somer Cristea şi-a dat seama că o iubeşte nespus şi regretă că a înşelat-o. Ar cam vrea-o înapoi, l-ar cam vrea şi ea, însă băiatul bun de la Pro TV se grăbeşte cu nunta şi parcă nu mai este loc de încă o împăcare.

O altă teorie mondenă care atâta spiritele spune că toată ceartă dintre Bianca şi Cristea care ţine prima pagină a tabloidelor în vara aceasta n-ar fi decât o făcătură regizata chiar de ei doi. Iar avantajele ar fi destule: au asigurată prima pagină în orice publicaţie din ţară, nu există emisiune TV, tabloid sau nu, care să nu menţioneze telenovela lor şi, cel mai important, miile de euro curg în portofelul lor, mai ceva decât pe frunţile maneliştilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-19

TAGURI: adrian, cristea, bianca, dragusanu, tv, emisiune, euro, vinde, relatie, bani, televiziune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...