2017-01-22 12:15

MONDEN


Şi-au schimbat look-ul pentru a-şi resuscita cariera. Lady Gaga, cea mai copiată

 |  19:18
Şi-au schimbat look-ul pentru a-şi resuscita cariera. Lady Gaga, cea mai copiată

Cel mai copiat star de peste Ocean este Lady Gaga, iar AndreeaAntonescu, Anda Adam sau Loredana Groza au studiat foarte bine look-ul diveiamericane şi încearcă pe cât posibil să-i semene, pornind de la păr şi până laţinute care şochează. În timp ce vedetele de la Acasă TV şi-au schimbat radicalînfăţişarea pentru rolurile din ultima producţie lacrimogenă de inspiraţiesud-americană, Alexandra Ungureanu şi-a făcut părul roz, Marijuana s-a transformat,dintr-o fată de cartier, într-o lady cu pretenţii, iar Iulia Albu s-a ciufulitşi s-a machiat ca în filmele de groază. Desigur, cele mai multe dintre “dive”au făcut toate aceste schimbări în speranţa că vor reuşi să atragă asupra lor atenţiaşi succesul, chiar şi efemer.

Andreea Antonescu şi-a schimbat numele, înfăţişarea, dar şi năravul şi aînceput să cânte piese tot mai asemănătoare celor din afară, unii grăbindu-se chiar să afirme că pe undevaare sânge de plagiatoare. În ultimă instanţă s-a vopsit blondă ca Lady Gaga, seîmbraca asemeni Madonnei şi cânta precum Rihanna. Şi totul, din dorinţa de a fidin nou în atenţia publicului, ca pe vremea când purta părul în codiţemulticolore.

Anda Adam intră şi ea tot în fan clubul Lady Gaga şi este chiar mândrăatunci când oamenii o confundă cu celebra cântăreaţă. Chiar dacă se află la anilumină de succesul muzei sale, Anda măcar se poate lăuda cu o coafură aidomaacesteia şi cu ţinute extravagante care ar trebui să o scoată din anonimat.

Nici Loredana Groza nu iese din aria de acoperire a lui Gaga, deşi spunecă “stilul Zaza există dinaintea stilului Gaga”. Momentan, Lori are părul roşuca focul, pentru că meseria de actriţă cere sacrificii, iar telenovela de laAcasă TV în care cheamă ţiganii la joc o vrea roşcată şi cu părul vâlvoi.

Adela Popescu s-a transformat din blondă ingenuă în scorpie roşcată,Diana Dumitrescu şi-a tuns pletele până la ureche şi le-a vopsit alb-argintiu,iar Dana Rogoz a acceptat şi ea să se tundă scurt. Totul, de dragul carierei deactor care îşi cere tributul.

Bianca Ioniţă a fost lăsată de şefii de la Kanal D să adopte un stil maipuţin obişnuit în cazul unei prezentatoare de ştiri: s-a făcut punkeriţă.

Marijuana s-a schimbat şi ea foarte mult, însă în bine, de data asta. Arenunţat la şuviţele multicolore, a adoptat un look mai cuminţel şi spune că arenunţat şi la stilul de viaţă dezordonat, condimentat cu dependenţenesănătoase pe care îl ducea când era fată de cartier.

Alexandra Ungureanu a început noul an cu părul în patru culori: roz,roşcat, portocaliu şi albastru. S-a tuns foarte scurt şi are de gând să şochezeîn acest an nu numai prin culorile curcubeului din capul ei, ci şi prin ţinuteextravagante şi stil muzical.

Iulia Albu a şocat şi ea zilele acestea printr-un look desprins parcădin filmele de groază. Păr vâlvoi şi machiaj puternic, imagine care copiază,spune ea, o modă de prin anii '20, Flappers.

Bianca Draguşanu a încercat mai multe stiluri vestimentare, dar şicoafuri care să-i pună cel mai bine în valoare frumuseţea naturală, dar maiales pe cea artificială. Odată cu trecerea anilor, a renunţat la părul creţ, înculoarea puiului de găină şi a mers pe un look demn de o divă. Rochii strâmte,scurte şi cu decolteu amplu, desigur, iar părul a trecut şi el prin mai multeetape, Bianca renunţând pentru moment la blondul care o desconsideră în ochiiprivitorilor şi mergând pe un ton mai natural.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-23

Mai multe imagini:
Şi-au schimbat look-ul pentru a-şi resuscita cariera. Lady Gaga, cea mai copiată
zoom
Şi-au schimbat look-ul pentru a-şi resuscita cariera. Lady Gaga, cea mai copiată
zoom
Şi-au schimbat look-ul pentru a-şi resuscita cariera. Lady Gaga, cea mai copiată
zoom
Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image