2016-12-10 20:37

MONDEN


Şi Lavinia cânta colinde! A înregistrat “O, ce veste minunată!” VIDEO!

 |  17:14
Şi Lavinia cânta colinde! A înregistrat “O, ce veste minunată!” VIDEO!

Lavinia Pârva a transformat unul din cele mai frumoase cadouri pe care le-a primit de ziua ei într-un cadou pentru fani şi pentru toţi iubitorii muzicii.

Frumoasa cântăreaţă a primit în dar de la compozitorul Adi Cristescu un instrumental nou al piesei „O, ce veste minunată”. Entuziasmată de produsul muzical, Lavinia a decis să înregistreze acest colind şi să îl lanseze în pragul Sărbătorilor de iarnă.

Acompaniată de zurgălăi şi acorduri de chitară, Lavinia interpretează în maniera proprie cunoscutul colind, aducând în casele oamenilor atmosfera caldă a Sărbătorilor de iarnă. În noaptea dintre ani, Lavinia Pârva va susţine cinci concerte la hoteluri şi cluburi de pe Valea Prahovei pentru care va primi nu mai puţin de 14.000 de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: lavinia, revelion, colinde, adi_cristescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Black & White” la Palatul Parlamentului. Oferta de Revelion 2017: de la 150 la 200 de euro de persoană Pentru al patrulea an consecutiv Palatul Parlamentului găzduieşte în Sala Unirii, cea mai mare... 30 Noi 2016 | (0)
N-au parte de Revelion. Halep, Niculescu, Cîrstea şi Begu au meciuri pe 1 ianuarie Spre deosebire de majoritatea fotbaliştilor, cu excepţia celor englezi, care pot petrece... 24 Noi 2016 | (0)