2016-12-09 02:16

MONDEN


Şi Marc Anthony are iubită nouă

 |  18:28
Şi Marc Anthony are iubită nouă

Nici nu s-a uscat bine semnătura pe actul de divorţ, că Jennifer Lopez şi-a găsit un nou partener, mai tânăr cu 18 ani, însă nici Marc Anthony nu a rămas mai prejos, starul portorican publicând pe Facebook o poză cu noua sa cucerire, un model din Venezuela. Şi dacă  J-Lo, 42 de ani, trăieşte fiorii amorului cu tânărul Casper Smart, de 24 de ani, Marc Anthony, 43 de ani, n-a vrut să rămână mai prejos şi a postat pe Facebook o fotografie cu noua sa iubită, Shannon De Lima. În fotografie solistul poate fi văzut sărutându-şi noua iubită şi a postat şi un mesaj, pentru a se asigura că nimeni nu va trece cu vederea noua sa cucerire: “Pentru Shannon, statuia libertăţii mele. Pupici iubito!"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Jennifer Lopez, iubit, Marc Anthony, iubitaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au împăcat și așteaptă un nou copil Actorii Jennifer Garner și Ben Affleck, care în urmă cu un an anunțau că se despart, au... 25 Noi 2016 | (0)
El este noul iubit al Ramonei Badescu! Este roman, avocat si il cheama Narcis. Narcis Godeanu, mai exact, si este noul iubit al Ramonei... 02 Dec 2016 | (2)