2018-12-19 09:40


Şi vedetele vorbesc mult şi prost

 |  21:00
Şi vedetele vorbesc mult şi prost

Sau poate că ar trebui spus doar “vedetele vorbesc mult şi prost”, şi că mai bine ar deschide o carte decât să apară pe la televizor, în căutarea celebrităţii, debitând declaraţii dacă nu penibile, cel puţin neinteresante. Ai putea crede că s-a răsturnat carul cu…”academicieni” în “Micul Paris” pentru că perlele acestora te lovesc în moalele capului de cum deschizi televizorul sau răsfoieşti o colorată.

“Nu iau bani ca să apar la evenimente. Îmi place să vin, mănânc gratis, cunosc lume....", ne anunţă Oana Lis. “Şi primesc multe cadouri, şi manichiura gratis, uneori şi pedichiura, şi creme care mă fac (mai) frumoasă, şi fursecuri pentru Vio”, a uitat să adauge nevasta fostului primar al Bucureştilor. “Sexul oral îngraşă”, ne mai informează Oana lui Lis, completând: “Vreau să fac sex într-un avion”. Nu oral, desigur, şi doar după ce-i serveşte soţului la mic dejun, prânz şi cină porţii generoase de pastiluţe albastre, după cum, de altfel, a şi recunoscut nu demult. Ah, şi era cât pe-aci să uit de o altă fantezie sexuală a nevesticii de ex-primar: “Vreau să fac sex cu Vio într-un mall”. Totul se bazează pe mult sex la Oana. Poate pentru că-i lipseşte? Cine ştie… Asta încă nu ne-a anunţat. O altă declaraţie tembelă aparţine Andreei Tonciu şi este legată tot de pasiunea ei cea mai mare: “Îi lovesc buricul lui Mitea cu fruntea în fiecare seară”. De ce? Nu e cuminte?!? Revenind la lucruri mai serioase, trebuie să anunţăm cititorul că Tonciu stă bine şi la cultura generală şi, întrebată cine a fost Constantin Brâncuşi, bruneta pe care unii o necăjesc şi o striga “năsoasa”, a răspuns: “O staţie de metrou”. Iar jumătatea ei blondă, Sânziana Buruiană, a completat-o, hlizindu-se “Imagini abstracte? Arta contemporană? Pentru noi, aceste cuvinte sunt ieşite din comun!”. Adelina, singura piţipoancă mondenă pe care Liviu a dus-o la altar, îşi informează viitorii pretendenţi că: “Am mimat orgasmul! Eu am punctul G în ceafă!”.

De la Coelho la vibratoare

Despre Bianca Drăguşanu, o altă muză mondenă, ştim tot ce se poate şti, de la ce mănâncă, atunci când mănâncă, şi până la cu cine, cum şi cât face sex. A plâns şi a leşinat după un băiat acum vreo zece ani, în emisiunea lui Mircea Radu, şi a declarat, printre lacrimi, că era să facă multe crime din cauza lui, iar mai apoi, când s-a tunat bine de tot, l-a găsit pe Botezatu. După ce şi Bote i-a provocat leşinuri şi convulsii de plâns, l-a prins în mreje pe Cristea, fotbalistul fiind bărbatul perfect care o iubeşte perfect, după ce l-a făcut “lache, prost, fraier şi sărăcie”. Însă, “pe mine Coelho şi Oscar Wild mă caracterizează”, ne informează, totodată, prinţesa lui Cristea, insistând: “Am cel mai nou şi modern vibrator! Toate femeile ar trebui să aibă măcar unul!”. Daniela Crudu nu anunţă câte vibratoare are, dacă are, însă recunoaşte că nu este într-o relaţie bună nici cu Coelho, nici cu Oscar, nici măcar cu Creangă: “Mă ia somnu' dacă citesc”.

Şi VIP-urile lor dau în gropi

Paris Hilton: "Numai fetele urâte sunt nevoite să se aşeze în genunchi şi să facă aşa ceva", a răspuns blonda celor care au îndrăznit să afirme că ea practică sexul oral, uitând că are şi câteva filmuleţe XXX la activ.

Lady Gaga: "Am un sentiment ciudat că atunci când mă culc cu cineva, acea persoană îmi răpeşte din creativitate prin vagin”.

· Cameron Diaz: “Întodeauna călătoresc în căutarea penisului. Trebuie să mergi acolo unde acesta este".

· Katie Price: “Sunt mai rău decât un animal în pat. Ai putea spune că sunt ca o femeie grasă şi urâtă când fac sex, pentru că numai ele trebuie să muncească atâta ca să-şi satisfacă bărbatul. La fel ca ele şi eu fac eforturi. Nu stau întinsă pe spate cu picioarele desfăcute”.

· Snoop Dogg: “Tom Cruise este gelos pe mine.Când am început să joc în filme îmi doream să fiu varianta neagră a lui Tom Cruise. Astăzi cred că este invers, Tom Cruise vrea să fie varianta albă a mea”.

· Robbie Williams: Sunt singurul care poate spune că a fost în Take That şi în cel puţin două membre din Spice Girls”.

· Madonna: “Voi fi fericită atunci când voi fi la fel de faimoasă ca Dumnezeu”.

· P. Diddy: “Ca superstar internaţional de rap, sexul este unul dintre lucrurile uşor de obţinut, aşa că la un moment dat te saturi”.

· Elton John: “Cred că Iisus era un bărbat gay plin de compasiune, extrem de inteligent, care înţelegea foarte bine problemele oamenilor".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

TAGURI: vedete, paris, evenimente
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...