2017-01-19 23:47

MONDEN


Silvia de la Vegas o ia la mişto pe Nicoleta Luciu

 |  12:55
Silvia de la Vegas o ia la mişto pe Nicoleta Luciu

Silvia Lăuneanu, solista trupei De la Vegas a fost deranjată de faptul că Nicoleta Luciu se pregăteşte să revină în muzică. Indignată  de acest lucru Silvia a lansat, pe pagina sa de Facebook, o discuţie la adresa Nicoletei.

"Am citit undeva că Nicoleta Luciu se reapucă de cântat. De ce oare?", se întreba ironic, în urmă cu două zile, Silvia Lăuneanu, alias Silvia de la Vegas, pe pagina sa de Facebook. Cum era de aşteptat, comentariile au început să apară. Într-unul dintre ele, o prietenă de-a brunetei  a sfătuit-o să şteargă postul dacă nu vrea scandal cu Nicoleta Luciu, lucru pe care Silvia l-a făcut imediat.

Nu este pentru prima oară când bruneta trupei De la Vegas o taxează pe artistă. Tot pe internet, aceasta şi-a declarat nemulţumirea pentru faptul că Vedeta Acasă tv se lăuda la TV cât de repede a reuşit să ajungă la greutatea pe care o avea înaintea sarcinii cu tripleţi. "Nu înţeleg de ce toate femeile din lumea mondenă au făcut o obsesie din a arăta perfect în a doua zi după naştere. Da, e important, şi eu când voi face un bebe voi dori să rămân într-o formă bună, dar dobândită în timp, şi nu prin excese şi nu cu riscul de a mă prăji ca un pui la rotisor. Nimeni nu mai face sport şi toate îşi doresc să slăbească doar cu un iaurt dietetic şi apă plată. Este chiar atât de important să scrie două ziare: «Mama, ce bună e X după ce tocmai a născut!»? Mi se pare o tendinţă cam bolnăvicioasă", spune Silvia, evitând să menţioneze că se referă tot la Nicoleta Luciu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

TAGURI: Silvia_de_la_Vegas, Nicoleta_Luciu, ironiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

UNU
19 Feb 2012

Silvia de la Vegas o i-a la mişto pe Nicoleta Luciu de L.L. LL tu esti ala cu ACTA? retardat(o) cum dracu ai ajuns sa scrii la ziar Silvia de la Vegas o ia la mişto pe Nicoleta Luciu

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri