2017-01-24 01:04


Silvia Dumitrescu, supărată pe impresari

 |  21:00
Silvia Dumitrescu, supărată pe impresari

În timp ce artiştii de carton au concerte pe bandă rulantă şi se laudăprin ziarele colorate cu încasările de la Revelion, adevăraţii cântăreţi ai scenei româneşti duc lipsă de cântări, iar impresarii le întorc spatele, pentru că nu sunt la fel de profitabili ca duduile cu fustiţă scurtă. Deşi are în spate o carieră care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Silvia Dumitrescu nu-şi doreşte nimic mai mult decât să cânte, însă nu are unde.

Multe mii de euro au strâns în puşculiţă starletele cu minijup, în urma concertelor pe care le-au susţinut în noaptea de Anul Nou. Şi-au cumpărat mai apoi maşini, haine scumpe, vacanţe exotice şi îşi ţin fanii la curent postând detalii şi fotografii pe conturile de socializare. În tot acest timp, artiştii din “garda veche”, aşa cum li se spune cântăreţilor cu voce, trăiesc modest şi văd plajele exotice doar în fotografii. Nu-şi doresc decât să cânte, iar publicul meloman, sătul de play-back şi dansuri la bară, vrea să-i asculte, numai că dorinţele lor comune nu sunt suficiente pentru a pune la cale un spectacol. Este nevoie de mâna unui impresar care să pună la cale un eveniment, iar aceşti oameni foarte importanţi din showbiz nu văd întotdeauna o cale facilă spre îmbogăţire pe umerii unui artist decent. “Impresarii să-şi mai întoarcă faţa şi către noi, artiştii care putem cânta live oricând, oriunde, pentru că oamenii vor şi muzică bună. Lumea vrea să plătească un bilet şi să asculte muzică, nu zgomot, vrea voci live, nu prelucrate pe calculator. Sper să se schimbe situaţia şi să se întoarcă şi în favoarea noastră, a celor care putem cânta la orice oră din zi şi din noapte în faţa publicului. Sper să am cât mai multe concerte, pentru că îmi doresc mult de tot să cânt. Cu sănătatea sunt mai bine, am un tratament nou care îmi face foarte bine şi acum nu vreau decât să cânt!”, ne-a spus Silvia Dumitrescu.

Vrea peste hotare

Sportul şi muzica o ajută să se simtă cu adevărat fericită şi tare mult i-ar plăcea să le cânte şi românilor stabiliţi în străinătate, însă se loveşte din nou de aceeaşi problemă: lipsa unui om care să o reprezinte. “Dacă aş fi avut un impresar bun, aş fi avut mai multe concerte, poate chiar în străinătate. Nu este în regulă dacă sun eu lumea să mă autoinvit pe la evenimente, pentru că atunci când te rogi tu de ei nu mai eşti artist, ci milog. Din cauza artiştilor care se autoinvită pe la concerte, am devenit eu anormală că nu o fac. Mi-ar fi plăcut să cânt şi eu în străinătate, în Germania, Israel, unde nu am fost niciodată, însă cei de acolo nu au contactele mele. Sunt colegi de breaslă care merg foarte des acolo, în concerte, însă nu dau pentru nimic în lume relaţiile pe care şi le-au făcut acolo, nu vând pontul, iar dacă sunt întrebaţi de mine sau de oricare alt artist spun că nu au numerele noastre de telefon. Nu vor să mai ia pe alţii în gaşca lor, chiar dacă românii de acolo mai vor să vadă şi pe altcineva. Le este dor de artiştii români, de muzica românească şi chiar vor să mai vadă şi pe alţii pe scenă. Iar dacă le cer eu contactele organizatorilor din străinătate, se fac că uită şi, până la urmă, nu-mi dau nimic! Vor să ţină doar pentru ei!”, a declarat cântăreaţa pentru “Puterea”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: Silvia Dumitrescu, suparata pe impresariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image