2017-01-19 23:44

MONDEN


Simona ex-Dichiseanu, în mini la 45 de ani

 |  21:00
Simona ex-Dichiseanu, în mini la 45 de ani

În august va împlini 45 de ani, însă fiica parcă îi este soră. Simona Florescu, fosta soţie a actorului Ion Dichiseanu, arată ca de covorul roşu chiar şi atunci când merge la mall. Nu poartă fuste mai lungi de-o palmă, însă are picioare atât de frumoase încât ar fi păcat să şi le acopere. De Revelion, blonda a optat, desigur, pentru o rochiţă foarte scurtă şi cizme până la genunchi şi a pozat sexy pentru fotograf, nimeni altul decât soţul său, un grec pe nume Dimitris.

După o căsnicie de 23 de ani, Simona a renunţat la mariajul cu Ion Dichiseanu, după câteva încercări de a reface relaţia dintre ei afectată de nepotrivirea de vârstă şi câteva amantlâcuri. În vara, blonda a dezvăluit că s-a recăsătorit cu un grec, Dimitris Tombros, de aproape aceeaşi vârstă cu ea, iar ziarele vuiau că Simona ar fi însărcinată cu acesta. Zvonurile, însă, nu s-au confirmat şi fosta soţie a lui Dichiseanu aşteaptă cu nerăbdare să devină bunică, nicidecum mamă. Mândră de silueta ei, blonda şi-a postat pe Facebook 100 de fotografii, cele mai recente fiind făcute în noaptea de Revelion când Simona a strălucit într-o rochie neagră, foarte scurtă şi cizme înalte, de “bambuistă”. Grecul şi-a pozat toată seară soţia, iar la un moment dat, aceasta s-a urcat chiar pe un scaun pentru a-şi arăta mai bine picioarele suple. Şi dacă mariajul îi prieşte de minune, iar Simona pare că întinereşte pe zi ce trece, dorul de scenă o macină îngrozitor. Se plânge pe site-ul de socializare că ar vrea să cânte şi nu are unde: “Numai eu ştiu prin câte am trecut şi cât am muncit, fără să trec prin patul nimănui, ca să obţin o grămadă de trofee despre care nu se prea ştie. Invitaţiile la tv sunt în legătură cu viaţa personală, fostă, actuală. O melodie să interpretez este doar momeală, actul artistic mai puţin contează!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-11

TAGURI: simona dichiseanu, simona florescu, sot, grec, dimitris tombrosComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

RED WALL
12 Ian 2012

Atat Simona cat si Mariana, lui Moculescu, sunt doua parasute, care s-au maritat in tinerete din interes, iar acum la maturitate le-au dat papucii "bosorogilor".

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri