2017-01-22 03:57

MONDEN


Simona Gherghe îl acuză pe Capatos de manevre

 |  15:49
Simona Gherghe îl acuză pe Capatos de manevre

Scandalul dintre Sânziana Buruiană şi Mihaela Moise  a făcut victime colaterale: Simona Gherghe şi Dan Capatos s-au contrat la „Acces direct”! Chemate să se confrunte faţă în faţă la „Un show păcătos”, Sânziana Buruiană şi Meme şi-au aruncat vorbe grele despre bărbaţii care le-au trecut prin aşternut. Se pare că scandalul a afectat-o pe Simona Gherghe, care a sărit în apărarea blondei Sânziana. Mai mult, realizatoarea emisiunii „Acces direct” de la Antena 1 a sărit la gâtul colegului Capatos, acuzându-l de aranjamente.

Dan a intrat în direct, prin telefon, în timpul emisiunii colegei sale, căreia i-a reproşat: „Eşti ultima persoană la care m-aş fi gândit că m-ar putea acuza că fac manevre la emisiune”. „Dan Capatos, nu eu te-am acuzat, ci am citat din ce-a spus Sânziana”, a sărit Simona ca arsă, adresându-i-se tăios, pe un ton iritat şi cam răstit. Conflictul dintre cei doi prezentatori a pornit de la faptul că Sânziana Buruiană i s-a plâns Simonei că marţi seară, la „Un show păcătos”, ar fi fost atrasă într-o cursă. „Eu am crezut că Meme va intra prin telefon şi îşi va cere scuze, nu că va veni în platou să facă scandal”, s-a plâns Sânziana. Dan Capatos nu s-a dat bătut şi i-a dat replica Simonei. „Ai nouă sezoane ale emisiunii pe care le poţi urmări, ca să vezi că nu am făcut manevre. Să nu se înţeleagă vreodată că fac aranjamente. Prefer să am o ediţie proastă decât să dau o făcătură. Se practică astfel de lucruri. Şi tu ştii foarte bine!”, i-a întors-o Capatos lui Gherghe, lăsând să se înţeleagă că ştie mai multe decât vrea să spună.

Mihai Răzvan Ungureanu i-a fost profesor

Vedeta de la Antena 1 Simona Gherghe a dezvăluit pe contul de Facebook că Mihai Răzvan Ungureanu i-a fost profesor în liceu şi i-a urat acestuia mult succes în funcţia de prim-ministru.

„Mihai Răzvan Ungureanu mi-a fost profesor de Istoria civilizaţiilor în liceu. E un om excepţional, extrem de deştept. Un om care are mai multă carte decât toţi cei care se perindă pe la televizor şi vorbesc despre el. Eu îi ţin pumnii domnului profesor”, a scris  pe contul personal de pe site-ul de socializare Facebook. De-a lungul anilor, Simona a experimentat şi, uneori, reinventat jurnalismul de informare. A făcut sute de transmisiuni live, reportaje şi interviuri şi nu s-a limitat doar la ce se vede în faţa camerelor. A mers pe teren, a editat ştiri, ba chiar le-a şi montat. O experienţă inedită în cariera sa a fost colaborarea cu departamentul de divertisment al Antenei 1. A avut şansa să prezinte patru gale „Genialii” şi să lucreze cu oameni pe care îi apreciază, dar şi să experimenteze o altă faţă a jurnalismului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18

Mai multe imagini:
Simona Gherghe îl acuză pe Capatos de manevre
zoom

TAGURI: Simona_Gherghe, conflict, Dan_Capatos, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image