2017-01-23 00:35


Simona Pătruleasa: Evelyn Badea mi-a blestemat copilul! Zice că l-am cumpărat!

 |  16:51

După mulţi ani în care a preferat să tacă, în speranţa că atacurile la adresa ei vor înceta, Simona Pătruleasa vorbeşte despre scandalul cu jurnalista Evelyn Badea şi spune că aceasta i-a blestemat fetiţa. Mai mult, în declaraţiile pe care le-a acordat revistei Tabu, Pătruleasa dezvăluie şi că Badea este îndrăgostită de soţul său, Sabin Ivanof, despre care susţine că s-a însurat cu Simona la ameninţările interlopilor şi nu din dragoste.

Exasperată de jignirile pe care le primeşte de ani de zile, Pătruleasa crede că locul lui Evelyn Badea este într-un spital de psihiatrie, legată bine într-o cămaşă de forţă.

“Această femeie care a inventat o mie de poveşti despre mine nu s-a potolit nici până-n ziua de azi. Noroc că n-o mai crede nimeni. Cât am fost însărcinată, a sunat la toată presă că eu nu sunt gravidă şi că port perne în loc de burtă. Şi că eu n-am cum să nasc un copil, că l-am cumpărat. Şi-acum îmi trimite mail-uri ca fetiţa e «cumpărată cu bani europeni». Dacă poţi să-ţi imaginezi!.

«Îmi trimitea mail-uri în care-mi blestemă copilul şi-mi scria că am un animal în burtă. Este greu de imaginat ce poate să scrie în mail-urile alea. Nu mai are nicio limita. Dar toată povestea asta pe noi ne-a unit şi mai tare. O ignorăm de multă vreme. Dar n-o urăsc, să ştii! Şi nici nu-i doresc răul. Deşi ea continua la fel de aprig să ne jignească în toate felurile.

«Săraca! Îmi pare rău că părinţii ei nu o ajuta cu un control psihiatric, pentru că ea e de cămaşă de forţă. Sabin şi-a schimbat numărul de telefon de peste zece ori din cauza ei. Îi dădea cincizeci şi ceva de mesaje pe noapte, la trei dimineaţa, la patru. Sună cu număr ascuns, să mă facă pe mine geloasă cumva. Nişte mizerii. Pe mine nu m-a sunat niciodată. Mie doar îmi trimite mail-uri. Zice că Sabin e terminat după ea, o vrea mult, dar sta cu mine pentru că e forţat de un interlop. Şi nu ştiu dac-ai observat, dar, în mail-uri, se semnează Evelyne Ivanof. De asta-ţi spun că e bolnavă!», spune Simona Pătruleasa într-un interviu acordat noului număr al revistei Tabu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: evelyn badea, simona patruleasa, sabin ivanof, copil, scandal, revista tabuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image