2017-01-17 09:23

MONDEN


Simona Pătruleasa: Nu am ţinut niciodată dietă!

 |  17:16
Simona Pătruleasa: Nu am ţinut niciodată dietă!

La aproape 38 de ani, Simona Pătruleasa are 51 de kilograme, mai puţine decât avea înainte să rămână însărcinată. În timp ce alte proaspete mămici din showbiz apelează la operaţii estetice, diete drastice şi masaje din zori şi până-n seară, cu diverse licori care promit să le scape de grăsimile acumulate în timpul sarcinii, Simona preferă un stil de viaţă echilibrat şi mult sport.

Mai bine de 15 kilograme a slăbit vedeta Kanal D după ce a adus-o pe lume pe Ingrid, fetiţa ei, acum în vârstă de şase luni. Multe dintre cele care o admiră prin reviste şi care îi invidiază formele trase prin inel şi-ar fi imaginat că Simona mănâncă doar lunea şi vinerea şi atunci doar un măr pe zi, însă nici vorbă de aşa ceva. “Nu am ţinut niciodată dietă în adevăratul sens al cuvântului. Nici nu am fost la un nutriţionist care, în urma unor analize, să-mi spună ce şi cât trebuie să mănânc. Mă sperie o astfel de restricţie şi nu cred că aş putea să mă ţin de ea. Prefer să fiu atentă la ce mănânc şi să realizez că este mai uşor să previi decât să combaţi. Mă feresc de prăjeli şi să amestec alimentele care nu sunt compatibile. Între masă şi fructe las tot timpul să treacă o oră”, a declarat Simona Pătruleasa în cartea “Sport, dieta & vedete”, scrisă de Florentina Opriş. Atunci când vrea să scape de două sau trei kilograme, bruneta renunţă definitiv la pâine şi dulciuri, dar face şi multă mişcare: “Prefer să mănânc cât se poate de corect în timpul săptămânii pentru ca, în weekend, să mănânc şi eu o prăjitură fără a avea prea multe remuşcări. Un stil de viaţă sănătos înseamnă echilibru. Să mâncăm sănătos presupune să consumăm în mod egal atât fructe şi legume, cât şi cereale şi proteine (carne, brânză, ouă). Sportul este esenţial pentru o dezvoltare armonioasă a organismului. De mică am făcut sport: handbal, volei, gimnastică şi mai apoi fitness. Când faci sport ai energie toată ziua şi îţi dă o stare generală mai bună”.

Nu investeşte în frumuseţe

Simona nu cheltuieşteaveri pe cosmetice şi tratamente de înfrumuseţare, ba chiar preferă creme ieftine, cu ingrediente naturale, pe care le cumpărădin farmaciile naturiste, în locul pomezilor cu praf de aur şi caviar întâlnite pe la “Evele” de prin reviste. Pătruleasa ne-a spus că are o singură cremă pentru zi şi pentru noapte, că foloseşte ceai de muşeţel care îi calmează tenul, iar pentru păr îşi prepară singură o mască din ulei de ricin şi gălbenuş de ou.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: simona patruleasa, dieta, înfrumuseţare, sportComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TUDOR
13 Feb 2012

patruleasa este in 1974 n ascuta deci face 38 de an i anul acesta.sursa googl e

Adauga un comentariu

Random image