2016-12-08 10:04

MONDEN


Sinead O’Connor s-a împăcat cu soţul ei

 |  13:33
Sinead O’Connor s-a împăcat cu soţul ei

Artista în vârstă de 45 de ani anunţase cu o săptămână în urmă că s-a despărțit de cel de-al patrulea soț, cu care s-a căsătorit pe 8 decembrie. Ruptura dintre cei doi s-a produs chiar în Ajunul Crăciunului, iar motivul se pare că a fost anturajul bărbatului care considera că Sinead O'Connor nu era bună pentru el.

Acum, cântăreaţa a scris pe contul ei de Twitter că formează din nou un cuplul cu Barry Herridge şi că în ciuda faptulu că sunt căsătoriţi vor fi iubiţi în următoarea perioadă. Mai mult, Sinead a ţinut să precizeze şi care a fost motivul care a făcut-o să exulte şi să anunţe că e din nou fericită alături de cel de-al patrulea soţ: "Ghiciţi cine a avut o noapte de amor nebun cu soţul ei?", potrivit dailymail.co.uk. Sinead O'Connor a mai fost căsătorită de trei ori înaintea acestui mariaj și are patru copii. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Sinead O’Connor, artista, Ajun, sot, s-a impacatComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cartea zilei: Într-un cămin de domnișoare. Călător din noaptea de Ajun, de Anișoara Odeanu Scriitura frustă, lucidă şi lipsită de sentimentalism, dar nu şi de sensibilitate, din... Acum 17 ore | (0)