2017-01-23 12:38


Sistem cântă într-un concert caritabil pentru copiii din Japonia

 |  16:47
Sistem cântă într-un concert caritabil pentru copiii din Japonia
Primul show fusioncaritabil are loc pe 10 iunie în Fratelli Studios. Cei mai în vogă artiştijaponezi şi trupa SISTEM fac show pentru copiii din Fukushima şi Sendai.

Trupa SISTEM, DJ Indie Jules şi cincidintre cei mai renumiți artişti japonezi vor susţine vineri, 10 iunie a.c., cuîncepere de la ora 21:00, în Fratelli Studios, primul show fusion caritabilorganizat în România, intitulat ThroughTime: Japan Stories. SISTEM va interpreta alături de un tânar percuţionistjaponez şi apoi va încheia seara cu un recital propriu. Membrii trupei declara pe pagina lor de Facebook: „Va fi o searăîncarcată de muzică, imagini şi senzaţii speciale – toate acestea în scopulstrângerii de fonduri pentru copiii din zonele afectate de seismul din Japonia.Vă aşteptăm alături de noi.”

Un mix de muzică, lumini şi caligrafiepe corpul uman

ThroughTime: Japan Stories va reuni percuţie neconvenţională, trance,electro şi muzică tradiţională japoneză, aducând pe scenă, alături de SISTEM,pe cei mai în vogă tineri muzicieni japonezi, Takumi Kato, interpret la taiko (tobe tradiţionale japoneze) şiTokyo Ghetto Shamisen (Atsushi Sagata,cântăreţ la shamisen electric, un instrument tradiţional japonez cu coarde).

Poveştilede inspiraţie japoneză aduse în Capitală în seara de 10 iunie vor fi continuateşi de Keishun, o tânără artistă de shodo,caligrafie tradiţională. Keishun este renumită pentru caligrafiile pe corpuluman. Prin arta sa, caligrafa trece dincolo de limitele convenţionalului. Înshow-ul de la Bucureşti, Keishun va scrie caractere japoneze pe trupurile unortinere modele românce.

Spectacolul de la Fratelli Studios vafi în întregime onorat şi coordonat de invitatul special al serii, actoruljaponez Rome Kanda. Kanda este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori deshow-uri TV de divertisment din Japonia şi gazdă a emisiunii de televiziune I Survived A Japanese Game Show, cerulează în prime time la postul american ABC şi care este difuzată în întreagalume.

Evenimentul este organizat în scopcaritabil. Toate donaţiile care vor fi făcute în cadrul evenimentului prinacţiuni ad-hoc de strângere de fonduri se vor îndrepta către societăţicaritabile implicate în ajutorarea copiilor din zonele afectate de cutremuruldin 11 martie din Japonia.

Intrareala Through Time: Japan Stories esteliberă, dar limitată de numarul de locuri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image