2018-12-10 11:45


Smiley şi iubita lui au petrecut până târziu într-un club din Capitală

 |  06:01
Smiley şi iubita lui au petrecut până târziu într-un club din Capitală

Discret cu detalii ce ţin de latura sentimentală, Smiley refuză să le dea subiect de bârfă cârcotaşilor, ţinând doar pentru el astfel de amănunte. Cu toate astea, artistul e totuşi om, iar în viaţa lui există o femeie cu care el împarte şi bune şi rele. Şi, deşi, refuză să vorbească despre planul amoros, cântăreţul nu-şi ascunde iubita. El şi tânăra respectivă au fost surprinşi, recent, într-un club din Capitală, unde au petrecut alături de un grup de prieteni. Cei doi nu au fost deloc sfioşi, şi s-au comportat asemenea unor îndrăgostiţi. Fără să le pese de cei prezenţi, Smiley şi actuala parteneră au fost destul de apropiaţi, au dansat, s-au sărutat, iar artistul a fost mai mereu în preajma iubitei sale, răsfăţând-o din plin cu gesturi specifice.

După despărţirea de Laura Cosoi, Smiley a fost extrem de zgârcit cu amănunte privind viaţa lui amoroasă. Chiar şi în momentul în care era întrebat, artistul evita subiectul, încercând pe tot posibilul să nu vorbească despre viaţa personală. De fiecare dată, el a băgat muzica la înaintare, lăsând să se înţeleagă că doreşte să se concentreze asupra carierei sale, şi că vrea să lase pe mai târziu planurile pentru întemeierea unui cămin, aşa cum îşi dorea de exemplu Laura Cosoi. Cu toate astea, Smiley nu este robot, şi chiar dacă nu visează să păşească prea curând în faţa altarului, inima lui a fost deja cucerită. Cântăreţul şi partenera lui au petrecut, sâmbătă seara, într-un club din Regie.

Cei doi au venit însoţiţi de gaşca de prieteni, şi au fost extrem de detaşaţi. Îmbrăcată într-o rochie roşie cu spatele gol, tânăra nu a stat o clipă locului, şi s-a bucurat din plin de ritmul muzicii. Întrucât a vrut să se simtă cât mai comod şi să danseze cât mai mult, ea şi-a luat nişte încălţări joase, care să nu-i dea prea mari bătăi de cap. Smiley a fost mai mereu cu ochii pe a lui iubită. Au dansat apropiaţi, iar din când în când, artistul îşi răsplătea partenera cu câte un sărut. În aceeaşi seară, pe scenă a urcat Mike Diamondz, care a întreţinut atmosfera din club.  

Se pregăteşte să facă super show

Deşi, vrea să fie un „oarecare”, Smiley este unul dintre cei mai în vogă artişti autohtoni, iar angajamentele artistice îi vin acestuia pe bandă rulantă. Alături de Pavel Bartoş, el poate fi văzut la „Români au talent” în calitate de gazdă, dar şi la „Vocea României”, pe post de jurat. În afară de cele două show-uri de la PRO TV, artistul merge şi la spectacole. Pe 1 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, Smiley şi alţi artişti de la Hahaha Production vor cânta în aer liber, unde vor pune în scenă un concept propriu.

Primii invitaţi speciali ai serii de 1 iunie sunt: Feli, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Peter Pop şi Sore. Se va cânta cu live band (chitară, bass, tobe, clape) dovedind încă o dată, dacă mai era nevoie, că muzica adevarată se cântă şi se simite live. Showul marchează şi finalul campaniei HaHaHa Production prin care zi de zi în luna mai se va lansa câte  o piesă nouă.

„31 de piese în 31 de zile, 16 artişti, două cd-uri, #maimusic. Nu ţin cont de reguli sau trenduri şi creăm în timp real, piesă cu piesă, zi de zi, cea ma înnoitoare compilaţie muzicală românească, pe care o lansează la sfârţitul lunii. Muzică în stare pură, exact cum o simt ei: mai nouă, mai multă, mai spontană, mai adevarată, mai liberă“, anunţă un comunicat recent de presă casei de producţie. Biletele VIP sunt deja sold out,  iar la categoria A mai sunt disponibile doar câteva bucăţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

Mai multe imagini:
Smiley şi iubita lui au petrecut până târziu într-un club din Capitală
zoom
Smiley şi iubita lui au petrecut până târziu într-un club din Capitală
zoom
Smiley şi iubita lui au petrecut până târziu într-un club din Capitală
zoom


TAGURI: smiley, iubita, club, regie, relatie, petrecere, weekend
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...