2017-01-19 17:37

MONDEN


Smiley le-a făcut o surpriză copiilor de la Centrul de Zi “Steluţa”

 |  13:01
Smiley le-a făcut o surpriză copiilor de la Centrul de Zi “Steluţa”

130 de copii aflaţi în grija Centrului de Zi Steluţa, patronat de Asociatia Sf. Stelian, au avut parte de o surpriză de proporţii ieri după-amiază, chiar în timpul serbării lor de Crăciun. Smiley alături de echipa HaHaHa a vrut să le demonstreze că nu sunt singuri şi că oricât de greu le-ar fi, sunt mulţi oameni care se gândesc la ei şi care cred în ei.

Acţiunea a fost plănuită pe furiş, iar copiii s-au pregătit pentru serbarea de Crăciun fără să bănuiască nicio secundă că în sală, printre invitaţi se vor afla chiar Smiley, Alex Velea, Radio Killer, Boier Bibescu, Mihai Ristea, Shaka Muv, Cabron şi toata echipa HaHaHa Production. “Vreau să le mulţumesc tututor celor care au fost alături de noi! A fost minunat să văd atâtea fete sincere şi vesele...

Saptamana"HaHaHa, everybody!" nu se termina aici. Chiar dacă avem o perioadă extrem de încărcată faţă de restul oamenilor care se pregătesc de vacanţă, eu mă pregătesc intens alături de Ştefan Stan pentru finala de la “Vocea României”,  suntem hotarâţi să dăm un exemplu frumos de implicare şi să facem oameni fericiţi atât cât putem noi”, a declarat Smiley. În timp ce la serbare se spuneau poezii şi se cântau colinde, artiştii s-au strecurat în sală, spre bucuria copiilor care au început să le strige numele.

Fiecare artist a împărţit cadouri (rechizite, jucării, alimente, produse de îngrijire personală, îmbrăcăminte), îmbrăţişări şi autografe şi a stat de vorbă cu copiii aflaţi în grija Asociaţiei Sfântul Stelian. Antrenorul de la “Vocea României” şi-a dorit să le facă o bucurie de sărbători acestor copii care provin din familii foarte sărace sau care locuiesc în stradă. Centrul de Zi Steluţa este locul în care 130 de copii au parte de o masă caldă, îşi fac temele, învaţă poezii, pictează pe sticlă şi primesc sfaturi şi încurajări de la educatori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Smiley, copii, surpriza Cendrul de Zi, Craciun, serbareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image