2018-12-14 01:34


Smiley şi-a cumpărat copaci

 |  21:00
Smiley şi-a cumpărat copaci

Smiley şi iubita lui Laura Cosoi au planuri mari! Cântăreţul şi frumoasa blondă se vor muta din vila în care locuiesc alături de Marius Moga şi au trecut la achiziţionarea mobilei. Chiar dacă au evitat să dea detalii despre faptul că se vor muta din casa prietenului lor, Smiley ne-a dezvăluit câteva amănunte despre acest lucru, precum şi despre cea mai scumpă achiziţie pe care artistul  a făcut-o pentru casa lui.

Cei doi îndrăgostiţi şi-au cumpărat o casă nouă într-o zona rezidenţială de lângă pădurea de la Cernica. Casa are 130 de metri pătraţi şi un living, patru dormitoare şi mansardă şi a costat în jur de 200.000 de euro. În căutarea mobilei perfecte pentru noua casa, Smiley şi Laura au admirat o bibliotecă în stil clasic ce costa 4.600 de lei, dar şi alte piese din lemn masiv: mese, paturi şi dulapuri. „Da, e adevărat, încercăm să ne mutăm până la sfârşitul anului. Lucrările sunt în plină desfăşurare, aşa că aşteptăm. Până acum, cea mai scumpă achiziţie pe care am făcut-o pentru casă au fost copacii, pe care am de gând să îi plantez în grădină. O să fie o adevărată pădure în apropierea casei”, ne-a mărturisit Smiley.

Pe plan profesional, toate bune şi frumoase

În ultima vreme, Smiley a avut parte de experienţe frumoase, nu numai pe plan personal, ci şi profesional. Acesta ne povesteşte realizările pe care le-a avut în ultimele luni casa de producţie Hahaha Production. „Din luna septembrie, în fiecare săptămână Hahaha Production a lansat câte o piesă nouă cu tot cu videoclip. Procesul este încă în desfăşurare şi sunt foarte mândru de asta. O altă experienţă frumoasă de care am avut parte în ultima vreme a fost caravana «Românii au talent» unde am întâlnit nişte oameni absolut deosebiţi. Abia aştept preselecţiile de pe 29 octombrie din Bucureşti, să văd cu ce ne vor surprinde şi bucureştenii”, a mai adăugat iubitul Laurei Cosoi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07

Mai multe imagini:
Smiley şi-a cumpărat copaci
zoom

TAGURI: Smiley, copaci, Cernica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...