2017-01-21 17:43

MONDEN


Smiley şi Brenciu cântă în duet

 |  15:42
Smiley şi Brenciu cântă în duet

Începând cu această săptămână, “Vocea României”, super show-ul de la ProTV va fi difuzat nu doar marţi seara, ci şi vinerea de la ora 20:15.

În ediţia de marţi, 6 decembrie, Smiley şi Horia Brenciu sunt antrenorii care îşi aruncă în luptă echipele. Cei 4 concurenţi din fiecare echipă sunt gata să ia cu asalt scena şi să îi convingă pe cei de acasă că merită să câştige marele premiu. Numărul aspiranţilor la titulul de “Vocea României” devine tot mai restrâns. În urma ediţiilor din această săptămâna fiecare antrenor va rămâne cu 3 concurenţi.

Show de senzaţie

Una din marile surprize ale serii vor fi duetele cu antrenorii. Smiley şi Horia Brenciu au pregătit două momente speciale alături de echipele lor. “Am ales o  piesă veselă, o piesă sugestivă  pentru relaţia noastră ca echipa: ne bucurăm de fiecare moment, de muzică şi încercăm să îi bucurăm şi pe alţii. E un moment super distractiv, noi ne-am simţit foarte bine făcându-l şi sper că asta să se întâmple şi cu cei de acasă. Va fi o seară specială pentru că băieţii mei, Marcel, Ştefan , Cătălin şi Anthony vor face senzaţie!”, a spus Smiley. “Marţi seara vom aduce un tribut  uneia dintre cele mai mari voci ale muzicii din toate timpurile. Când am avut prima întâlnire,am hotărât că vrem să facem ceva dinamic. Când e vorba de echipa mea şi de copiii mei, Iuliana, Irina, Max si Robert, mă gândesc la un singur  lucru: spectacol! Asta vreau să facem mâine. Pe scenă nu vor fi doar voci, ci şi actori şi dansatori, un moment complex la care nu s-a muncit puţin!”, a povestit şi Horia Brenciu.  Înainte de show, cei doi antrenori au petrecut alături de concurenţii lor şi nu doar în sala de repetiţii. Smiley s-a întâlnit cu cei patru chiar la el acasă, iar Horia Brenciu i-a scos la masă pe concurenţii săi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-09-20

TAGURI: Smiley, Horia_Brenciu, duet, scenaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image