2017-01-24 17:16


Smiley şi Claudia Pavel, show în emisiunea lui Dan Bittman

 |  16:31
Smiley şi Claudia Pavel, show în emisiunea lui Dan Bittman
Numaiinvitaţi unul şi unul la Dănutz SRLdin 10 iulie! Smiley şi trupa lui vin să prezinte telespectatorilor TVR 1clipul pentru cea mai nouă melodie – „Dream Girl”. Smiley va povesti cum „a luatfoc” la filmarea acestul videoclip, dar şi despre proiectele pe care le arepentru această vară şi pentru toamnă. Claudia Pavel vine şi ea cu noul single –„Out of Love”, piesă pe care o lansează concomitentîn cinci ţări.

Rubrica Un diamant SRLeste dedicată actorului Toma Caragiu, despre care vine să vorbească DanMihăescu. Autorul Dan Mihăescu este cel care i-a scris cele mai multe sceneteşi cel despre care Toma a caligrafiat pe un staniol al unui pachet de ţigări căeste „cel mai iubit prieten".

Vasile Calofir este instructor aero-nutriţionist, iar pe 10 iulie,împreună cu Dan si cu cele opt asistente ale emisiunii vor face exerciţiidemonstrative în scopul menţinerii unei forme fizice de invidiat pe parcursulverii...

Invitată în platou este şi Loren, o fetiţă de 8 ani care facehula-hop (dans cu cercuri) de la vârsta de 3 ani, şi care a reuşit să prindă şisă învârtă 20 de cercuri în acelaşi timp.

Free Deejays lansează la DănutzSRL melodia „Around the World", iar Jukebox aduc o altă premieră –„Te adoresc". Băieţii de la Jukebox improvizează un moment live împreunăcu trupa Marfar, Dan Bittman şi Claudia Pavel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-12-21

Mai multe imagini:
Smiley şi Claudia Pavel, show în emisiunea lui Dan Bittman
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image