2017-01-17 15:17

MONDEN


Smiley şi Pavel Bartoş cântă la frunză

 |  15:56
Smiley şi Pavel Bartoş cântă la frunză

În cel de-al doilea sezon al megashowului “Românii au talent”, care începe la PRO TV astăzi , 17 februarie de la ora 20.30, Smiley şi Pavel Bartoş şi-au făcut de cap în culise. Aşa cum au povestit în repetate rânduri, spectacolul s-a mutat de multe ori în spatele scenei, pentru că “şefii”, aşa cum s-au autointutulat cei doi, au fost provocaţi de concurenţi la tot felul de probe sau au încercat pe propria piele talentul altora.

În prima ediţie a showului de la PRO TV, cei doi încing o bătaie cu aluat, care se mută din culise pe scenă. Pentru că nu au putut să folosească “materialul” în scopul pentru care a fost adus în concurs, cei doi i-au găsit o nouă întrebuinţare! Ce a ieşit?! Telespectatorii vor vedea vineri, 17 februarie, începând cu ora 20.30.  Tot în prima ediţie a showului „Românii au talent“, cei doi vor învăţa să cânte la frunză, vor face figuraţie în numerele unora dintre concurenţi sau îşi vor băga nasul prin “recuzita” unor participanţi. “Ce am făcut eu cu Smiley în sezonul 2 şi implicit toţi cei care lucrează la acest proiect, mie personal mi-a depăşit aşteptările şi va fi cu siguranţă un sezon extraordinar! Am fost provocaţi de foarte multe ori şi de concurenţi, care au vrut să ne implice în numerele lor şi atunci a ieşit o nebunie totală!”, a declarat Pavel.

“Sezonul acesta, v-am pregătit culmea entertainmentului! Ne-am dat în petic mult mai mult în acest sezon şi vă asigur că o să aveţi parte de nişte momente cel puţin surprinzătoare!”, povesteşte şi Smiley.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: Romanii_au_talent, pro_tv, Pavel_Bartos, SmileyComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image