2017-01-20 22:15

MONDEN


Smiley şi Pavel Bartoş fac show în culise la “Românii au talent”

 |  16:25

Ediţie după ediţie, "Românii au talent", show-ul fenomen difuzat de ProTV aduce telespectatorilor surprize din ce în ce mai mari şi talente din ce în ce mai neaşteptate. Vineri, 24 februarie, de la ora 20.30, cea de-a doua ediţie a emisiunii îi va lăsa muţi atât pe membrii juriului, cât şi pe telespectatori.

Numerele prezentate pe scenă l-au făcut pe Andi Moisescu să declare că deşi a crezut că a văzut tot ce se putea vedea, n-a văzut de fapt nimic până în acel moment! Show-ul din culise făcut de cei doi prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, este şi de această dată la înălţimea celui de pe scenă. Cei doi sunt gata-gata să fure mâncarea unor concurenţi veniţi la "Românii au talent". Grupul tulnicareselor şi-a făcut intrarea în scenă într-un mod fastuos, gastronomic vorbind. Femeile au adus o masă plină ochi cu cele mai alese bunătăţi: zacuscă, cârnaţi, brânză, slănina, ceapă, pâine de casă şi nelipsita pălincă. Vâzând un asemenea regal, cei doi au făcut tot posibilul să aducă masa în culise, chiar înainte ca tulnicaresele să îşi înceapă numărul artistic. Nu au reuşit asta, dar până la urmă au găsit o soluţie: şi-au aşezat scaunele pe scenă şi au încins un ospăţ de zile mari! Prin momente grele a trecut şi juriul, pentru că era imposibil să nu pofteşti la asemenea bunătăţi aduse chiar sub nasul tău! Surprizele nu se vor opri aici. Vineri seara de la ora 20:30, telespectatorii vor fi martorii unor incredibile numere de dans, acrobaţie, imitaţie, dar şi o serie de talente la care cu siguranţă nu s-ar fi gândit niciodată!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-29

TAGURI: Smiley, Pavel Bartos, Romanii au talent, Andi MoisescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FLOREA BEBE ADRIAN
22 Mai 2012

youtube seark never be alone bebe de la medias este un copil orfan din localitatea medias judetul sibiu sunatil acuma urgent face si comedie exclusiv 0269830637 datimio filmarea la stiri"

Adauga un comentariu

Random image