2018-06-24 12:06


ŞOC. Lady Gaga RENUNŢĂ la muzică. De ce îşi pune starul pop cariera pe “hold”

 |  15:14
ŞOC. Lady Gaga RENUNŢĂ la muzică. De ce îşi pune starul pop cariera pe “hold”

Starul pop american Lady Gaga a făcut anunţul pe care milioanele de fani nu doreau să-l audă prea curând. Gaga dorește să facă o pauză în cariera ei muzicală şi să reflecteze şi să se odihnească. Şi asta pentru o durată nedeterminată. Totul se va întâmpla la finalul turneului ei mondial de la sfârşitul acestui an.

"Voi face o pauză, nu știu pentru cât timp. Abia aștept să am timp să reflectez, să îmi încetinesc puțin ritmul și să mă vindec, pentru că aceste lucruri sunt foarte importante", a declarat artista americană într-o conferință de presă organizată la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. Vedeta americană, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, își va suspenda cariera artistică în luna decembrie, la finalul turneului ei mondial denumit "Joanne".

De curând, Lady Gaga a fost nevoită să își anuleze un concert în Montreal din cauza unei laringite și a unei infecții respiratorii, pe care a contractat-o cu ocazia unui show în aer liber susținut la New York.

Celebra cântăreață americană a vorbit de mai multe ori în mod public despre lupta ei împotriva depresiei, tulburărilor de alimentație și afecțiunilor cronice de care a suferit de-a lungul carierei sale, pe parcursul căreia a înregistrat cinci albume de studio și a câștigat o sumedenie de premii de prestigiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-09

TAGURI: lady gaga, muzica, cariera, renuntare

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova